LG ПРЕДСТАВИТЬ НОВИЙ УЛЬТРАКОРОТКОФОКУСНИЙ ЛАЗЕРНИЙ 4K-ПРОЕКТОР CINEBEAM НА CES 2019LG

LG ПРЕДСТАВИТЬ НОВИЙ УЛЬТРАКОРОТКОФОКУСНИЙ ЛАЗЕРНИЙ 4K-ПРОЕКТОР CINEBEAM НА CES 2019LG
Новий проектор лінійки CineBeam від LG забезпечує відтворення високоякісного зображення, максимальну зручність використання і підтримує технології штучного інтелекту для неймовірних вражень від перегляду

Компанія LG Electronics (LG) представить на виставці CES 2019 лазерний 4K-проектор CineBeam другого покоління (модель HU85L) з підтримкою технології UST. Новий проектор LG CineBeam — переможець CES 2019 Innovation Award, що розроблений на базі попередника (модель HU80K). Він виділяється серед інших моделей мінімальними вимогами щодо розміщення й компактними розмірами, а також можливостями відтворювати високоякісні й чіткі 4K-зображення на практично плоских поверхнях — стінах, на підлозі або стелі.

Завдяки технології UST лазерний 4K-проектор LG CineBeam можна розмістити на відстані близько 2 дюймів від стіни для проектування зображень діагоналлю 90″. Проектор відтворює великі та яскраві зображення діагоналлю 120″ на відстані
7 дюймів від стіни. Цей компактний пристрій легко і просто налаштовувати. LG CineBeam 4K забезпечує неймовірні враження від перегляду контенту кінематографічного масштабу й якості.

Підтримуючи 2,500 ANSI-лм і роздільну здатність 4K UHD, лазерний 4K-проектор LG CineBeam забезпечує високу яскравість і точність зображень, а також неймовірний рівень чорного для повного занурення у відеоконтент. Модель LG HU85L може відтворювати максимально точні кольори завдяки розширеній колірній гамі для посилення реалістичності кожного кадру. Новий проектор LG також підтримує безліч опцій відтворення контенту, що дозволяє стрімити фільми або ТВ-шоу з улюблених сервісів через USB, Ethernet і HDMI.

Ультракомпактний проектор легко переміщати і налаштовувати під будь-які умови приміщення, що заощаджує час і дозволяє відразу почати перегляд. LG CineBeam 4K має досить невеликі габарити порівняно з іншими 4K-проекторами, що представлені на ринку. У LG HU85L тонка конструкція через що він не буде відволікати від перегляду відеоконтенту й прекрасно доповнить будь-який простір. Покращений проектор забезпечує високу точність візуалізації завдяки 12-точковій корекції трапецеїдального викривлення. Це усуває викривлення зображення, що характерно для інших моделей короткофокусних проекторів.

Лазерний 4K-проектор LG CineBeam забезпечує максимум зручностей для користувача завдяки підтримці технології AI *. AI відкриває можливості використання голосових команд для доступу за допомогою обробки природної мови та LG ThinQ. Користувачі можуть керувати роботою проектора, вимовивши «Вимкни проектор після закінчення фільму». Або звузити параметри пошуку контенту для перегляду, сказавши «Відтвори відео занять з йоги на YouTube». Користувачі можуть отримати доступ до списку фільмів за участю їх улюблених акторів, а далі вибрати контент за допомогою голосових команд і пульта дистанційного керування Magic Remote. Пульт ДК Magic Remote також розпізнає жести і оснащений кнопками з підсвічуванням для зручності навігації, що автоматично включається при виявленні рухів.

«Новий лазерний проектор CineBeam поєднує відтворення вражаючого 4K-контенту й можливості штучного інтелекту, — сказав Чан Ік-хван (Jang Ik-hwan), голова IT-підрозділу LG. — На ринку не існує подібного продукту. Це демонструє прихильність LG створенню унікальних цінностей для своїх клієнтів».

З 8 по 11 січня 2019 року відвідувачі виставки CES зможуть побачити першокласний лазерний 4K-проектор LG CineBeam на стенді компанії №11100 в центральному холі виставкового центру Las Vegas Convention Center.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі