LG представляє нові моделі роботизованих продуктів

LG представляє нові моделі роботизованих продуктів
Нові споживчі та комерційні роботи від компанії LG танцюють, займаються прибиранням і стрижкою газонів на виставці CES 2017

ЛАС-ВЕГАС, 5 січня 2017 р. — Компанія LG Electronics представить на виставці CES® 2017 лінійку інноваційних роботів як частину своєї програми з розвитку пристроїв із штучним інтелектом та інтернету речей. Зокрема серед новинок буде представлений робот, що виконує одночасно функцію хатнього помічника та центру повідомлень і здатний значно спростити життя користувачів. Компанія LG використовує сучасні технології штучного інтелекту та інтернету речей для створення роботів не тільки для домашнього застосування, але і для використання в аеропортах та інших громадських місцях.

Hub Robot зробить ваш дім «розумнішим»
Яскравий робот Hub Robot виводить концепцію розумного дому на абсолютно новий рівень. Hub Robot здатний підключатися до інших смарт-пристроїв в оселі. Він розуміє голосові команди завдяки технології розпізнавання голосу Alexa від Amazon і здатний впоратися з такими завданнями, як увімкнення кондиціонера або контроль режиму сушки речей. Hub Robot також оснащений мультифункціональним дисплеєм, на який можна вивести масу різної інформації: від візуалізації вмісту вашого холодильника до відображення рецепта приготування страви з по-кроковою аудіоінструкцією. Робот має такі зручні та практичні функції, як відтворення музики, установка будильника, створення нагадувань, а також інформу-вання про погоду та стан дорожнього руху.

Доброзичливий людиноподібний зовнішній вигляд робота Hub Robot від LG до-зволяє йому легко взаємодіяти з усіма членами сім'ї. Він може переміщатися і де-монструвати всю палітру емоцій, показуючи зображення обличчя на екрані. Hub Robot також навчений жестикуляції. Наприклад, він може кивати, відповідаючи на прості запитання, і завжди знає про розпорядок дня, встановлений у будинку, включаючи час, коли родина йде з дому, коли повертається та коли лягає спати. Він здатний розпізнавати всіх членів сім'ї за допомогою вбудованої камери і по-різному вітати кожного з них.

Використання робота найефективніше в тих місцях, де сім'я зазвичай збирається разом — на кухні або у вітальні, наприклад. Як доповнення до Hub Robot доступні міні-роботи, яких можна розмістити в інших кімнатах оселі. Ці пристрої також обладнані дисплеями та є своєрідними помічниками Hub Robot, що дублюють безліч його функцій.

Airport Guide Robot — найкращий друг мандрівника
Компанія LG не обмежує себе виробництвом роботів для домашнього викорис-тання. Airport Guide Robot, який незабаром з'явиться в Міжнародному аеропорту Інчхон у Сеулі, є високотехнологічним інформаційним асистентом для мандрів-ників, здатним відповідати на запитання чотирма мовами: англійською, китайсь-кою, японською та корейською. Просканувавши квиток, робот може надати паса-жиру вичерпну інформацію про час початку посадки на рейс, місцезнаходження відповідного виходу для посадки на літак і навіть про погоду в місті, куди прямує пасажир. Крім того, Airport Guide Robot може запропонувати маршрути пересування в будівлі аеропорту, при цьому розрахувавши дистанцію та приблизний час прибуття в пункт призначення. А також супроводити пасажира до місця посадки на літак або в будь-яке інше місце.

Airport Cleaning Robot — майстер масштабного прибирання
Будучи першопрохідцем у сфері роботизованих пилососів, LG представить також нову модель промислового пилососа. Airport Cleaning Robot від LG — це промис-ловий пилосос зі збільшеним об'ємом пилозбірника, численними щітками і насад-ками. Модель підходить для чищення будь-яких поверхонь — від керамічної пли-тки до килимових покриттів. Пилосос оснащений інноваційними сенсорами та камерами, які забезпечують безпеку й ефективність його функціонування навіть у найбільш багатолюдних аеропортах. Так, робот має сенсори з технологією розпі-знавання світла та вимірювання відстані, а також сенсорні бампери, що розпізна-ють перешкоди. Завдяки технології одночасної локалізації і картування SLAM він здатний точно визначати своє місцеперебування.

Lawn Mowing Robot — розумне рішення для бездоганного газону
На виставці CES 2017 компанія LG Electronics також продемонструє нову роботи-зовану газонокосарку Lawn Mowing Robot. Для даної моделі застосовані техноло-гії, використовувані в пилососах HOM-BOT. Lawn Mowing Robot підходить для всіх типів газонів і здатна підстригати їх не тільки акуратно, але й, що найважли-віше, безпечно. Газонокосарка LG оснащена такими ж інноваційними сенсорами та бамперами, як і Airport Cleaning Robot, які дозволяють їй точно визначати своє місцеперебування і розпізнавати будь-які перешкоди, наприклад дерева й огорожі. Робот також оснащений швидкісним лезом, що забезпечує оптимальну продуктивність моделі та бездоганний вигляд вашого газону. Кріплення, розташоване збоку, спрощує процес установки навісного обладнання на дану модель газонокосар-ки, роблячи її практичною та простою у використанні.

«Компанія LG вже багато років займається розробкою інтелектуальних техно-логій і робототехніки. Найпопулярнішим продуктом LG у даному напрямі є добре відомий споживачам робот-пилосос HOM-BOT, — зазначив Сон Де-Хен, прези-дент компанії LG Home Appliance & Air Solutions. — На виставці CES ми проде-монструємо різні продукти, які можна використовувати як удома, так і в гро-мадських місцях».

Новинки від LG будуть представлені на виставці CES 2017 у період з 5 по 8 січня — на стенді №11100 центрального залу Las Vegas Convention Center.

* Для поиска производителей и дистрибьюторов роботов и робототехники в Украине и за рубежом - воспользуйтесь базой данных компаний "KOMPASS Украина". Бесплатная демо-версия на www.demo.kompass.ua.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі