LG ПРОДЕМОНСТРУЄ МАЙБУТНЄ «РОЗУМНОЇ» КУХНІ НА ВИСТАВЦІ CES 2019

LG ПРОДЕМОНСТРУЄ МАЙБУТНЄ «РОЗУМНОЇ» КУХНІ НА ВИСТАВЦІ CES 2019
Партнерство з лідерами ринку та створення кухні майбутнього — широкий вибір інтелектуальної побутової техніки та доступ до величезного переліку «розумних» рецептів

На виставці CES 2019, що відбудеться в січні 2019 року в Лас-Вегасі, компанія LG Electronics (LG) презентує новинки побутової техніки та розповість про новий етап розвитку «розумної» кухні. При створенні «розумної» кухні та найкращих кулінарних вражень важливу роль відіграє партнерство з ключовими гравцями ринку. Так, LG співпрацює з Drop, розробником платформи Drop KitchenOS для «розумних» кухонь. Завдяки зручній інтеграції в «розумний» будинок побутової техніки, наприклад, духової шафи, інтелектуальні кухні стануть затребувані користувачами, які йдуть у ногу із часом.

Співпраця з компанією Drop доповнює великий перелік партнерів LG в галузі розробки «розумних» кухонь, в який також входять Innit і SideChef. Завдяки цьому надійному партнерству LG зможе надати користувачам доступ до широкого портфоліо «розумних» кулінарних рецептів, задовольняючи різні смакові вподобання. У лінійку «розумної» кухні від LG входять духовки, холодильники та посудомийні машини, які допомагають спростити завдання щодо приготування їжі, а також очищення техніки та посуду.

Щоб забезпечити гнучкіші способи підключення до «розумних» рецептів, LG доповнить колекцію «розумної» кухні інтелектуальним дисплеєм XBOOM AI ThinQ WK9. Потужна стереоколонка з підтримкою можливостей штучного інтелекту (AI) оснащена функцією віртуального помічника Google Assistant, що дозволяє комфортно й зручно готувати їжу. 8-дюймовий сенсорний екран відтворює тисячі «розумних» персоналізованих рецептів від Innit, що зводить до мінімуму замовлення їжі з доставкою.

На міжнародній виставці споживчої електроніки CES 2019 компанія LG також представить революційну машину для приготування крафтового пива LG HomeBrew, що доповнить портфоліо «розумної» побутової техніки для дому. Окрім того, лінійка пристроїв для «розумної» кухні від LG включає холодильник InstaView ThinQ та посудомийну машину QuadWash. Власники «розумної» кухні від LG зможуть насолоджуватися прохолодним домашнім пивом під час пошуку та перегляду нових рецептів на інтерактивному екрані холодильника. Як тільки потрібний рецепт страви знайдений, інформацію про нього можна завантажити через спеціальний додаток в інтелектуальну духовку, яка відразу ж почне нагріватися до необхідної температури. Після приготування їжі функція EasyClean від LG видалить усі залишки їжі в духовці, що могли потрапити на внутрішню поверхню пристрою. За допомогою цього ж «розумного» рецепта можна повідомити посудомийній машині QuadWash оптимальні налаштування для бездоганного очищення посуду й кухонних інструментів, що використовувалися при приготуванні вишуканої страви.

«Завдяки партнерству з провідними компаніями для створення інтелектуальної побутової техніки ми смоги представити користувачам «розумну» кухню, яку вони очікували побачити, — сказав Сонг Дахюн (Song Dae-hyun), президент компанії LG Home Appliance & Air Solution. — Технології роблять кухню дедалі більш ускладненою. Ми прагнемо створити сприятливе й безтурботне середовище, де користувачі зможуть насолодитися оптимальним кулінарним досвідом і забудуть про споживання їжі поза домом і замовлення їжі на винос».

Відвідувачі виставки CES 2019 зможуть особисто познайомитися з «розумними» рішеннями для кухні від LG з 8 по 11 січня на стенді компанії №11100 в виставковому центрі Las Vegas Convention Center.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі