LG ULTRAFINE™ 5K – НАЙКРАЩИЙ ФОТОМОНІТОР ЗА ВЕРСІЄЮ АСОЦІАЦІЇ TIPA

LG ULTRAFINE™ 5K – НАЙКРАЩИЙ ФОТОМОНІТОР ЗА ВЕРСІЄЮ АСОЦІАЦІЇ TIPA
5K-монітор від LG сумісний з останньою моделлю MacBook Pro та оснащений інноваційними функціями: відтворення зображення в роздільній здатності 5K та зручне підключення до ThunderboltTM 3

Київ, 21 квітня 2017 р. – Компанія LG Electronics (LG) отримала нагороду «Найкращий монітор для фотографів-2017» від престижної асоціації TIPA. Таку почесну премію здобув 27-дюймовий монітор LG UltraFineTM 5K (модель 27MD5KA), покликаний оптимізувати робочий простір удома або в офісі. Монітор LG UltraFineTM 5K не має аналогів та оснащений сучасними технологічними рішеннями для відтворення зображення у високій роздільній здатності – портами, що сумісні з останніми моделями MacBook Pro.

Монітор LG UltraFineTM 5K отримав високу оцінку експертів TIPA за можливість роботи як із 5K-зображеннями (5120 x 2880 пікселів), так і при більш низькій роздільній здатності. Щільність зображення 5К-монітора становить 218 PPI (пікселів на дюйм), а поліпшені показники рівня яскравості роблять пристрій ідеальним помічником для режисерів відеомонтажу та представників інших творчих професій, які використовують Apple Mac з адаптером ThunderboltTM 3. Монітор LG UltraFineTM охоплює 99% колірного простору DCI-P3 та оснащений IPS-матрицею, що гарантує перегляд оригінального контенту у високій роздільній здатності.

LG UltraFineTM 5K – перший у світі 5K-монітор, що підтримує відтворення контенту в роздільній здатності 5K через єдиний кабель ThunderboltTM 3. Thunderbolt™ 3 дозволяє не лише передавати великий обсяг інформації та одночасно підзаряджати пристрій, але й забезпечує зручність використання робочого простору. Монітор LG UltraFineTM 5K також оснащений портами USB Type-CTM та інтегрованою веб-камерою для високоякісних відеодзвінків у FaceTime або через інші сервіси відеочату.

«Ми дуже раді отримати нагороду за новий монітор UltraFine™ 5K від авторитетної асоціації TIPA, – сказав Джанг Ік-Хван, віце-президент та голова IТ-підрозділу компанії LG Home Entertainment. – Премія TIPA Awards 2017 – цінне поповнення колекції призів LG. Ми продовжимо розвивати лінійку передових моніторів, які обирають користувачі по всьому світу».

TIPA – одна з найпрестижніших асоціацій у галузі фотографії, до складу якої входять 27 фоторесурсів із 15 країн світу. TIPA Awards – одна з найбільш значущих і найвпливовіших премій в індустрії фотографії. Усі продукти з логотипом TIPA Awards пройшли тестування технічного комітету TIPA та редакторів провідних фотовидань.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі