LG ВИПУСКАЄ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ ТА ПОТУЖНИЙ СМАРТ-ДИСПЛЕЙ З ПІДТРИМКОЮ GOOGLE ASSISTANT

LG ВИПУСКАЄ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ ТА ПОТУЖНИЙ СМАРТ-ДИСПЛЕЙ З ПІДТРИМКОЮ GOOGLE ASSISTANT
LG XBOOM AI ThinQ WK9 оснащений сенсорним екраном, відтворює потужний
стереозвук і підтримує технології від Meridian Audio для безпрецедентного аудіо- та візуального досвіду


СЕУЛ, 20 листопада 2018 р. — Цього тижня компанія LG Electronics Inc. (LG) розпочинає продажі унікального інтелектуального дисплея з потужним динаміком. LG XBOOM AI ThinQ WK9, який є високоефективним і стильним девайсом для «розумного» будинку, поєднує можливості Google Assistant і неперевершену якість звуку від Meridian Audio. Спочатку смарт-дисплей LG з’явиться в США, а далі й на інших ключових ринках світу.

Новий смарт-дисплей розроблено спільно з компанією Google, що забезпечує підтримку в моделі WK9 можливостей інтелектуального помічника Google Assistant і додаткові зручності при використанні сенсорного екрана. У розробці WK9 також брала участь компанія Meridian Audio, глобальний лідер й інноватор в створенні преміальних аудіорішень. Завдяки цій співпраці WK9 відтворює високоякісний звук, а також точно визначає вокал і баси незважаючи на свої компактні габарити.

WK9 оснащений фронтальною камерою для відеозв’язку та стереодинаміком на 20 Вт, що є найпотужнішим показником на ринку «розумних» динаміків. Також новий смарт-дисплей LG підтримує технології від Meridian, забезпечуючи відтворення кришталево чистого аудіо для спілкування з близькими людьми й прослуховування улюбленої музики. 8-дюймовий сенсорний дисплей в WK9 дозволяє насолоджуватися програванням найкращих відео на YouTube й відкриває зручний доступ до таких ресурсів, як Google Maps і Google Photos.

Окрім виняткових аудіо- та відеоможливостей, LG XBOOM AI ThinQ WK9 забезпечує легке керування іншими пристроями LG ThinQ, а саме «розумними» телевізорами й побутовою технікою LG, а також понад 10 000 смарт-девайсами з підтримкою Google Assistant.

«Наше партнерство з Google та Meridian Audio дарує користувачам новий досвід мультимедійних розваг вдома, завдяки підтримці «розумних» можливостей Google Assistant і преміальних аудіотехнологій від Meridian, –- сказав Сео Джонг-джей (Seo Young-jae), голова аудіо- та відеопідрозділу компанії LG Home Entertainment. – На відміну від інших динаміків з AI, де якість звуку відіграє другорядну роль, WK9 є першим інтелектуальним пристроєм з підтримкою високоякісного звучання».

Додаткова інформація та ціни будуть оголошені окремо для кожного ринку на момент надходження товару в продаж.

Характеристики:

• Дисплей: 8-дюймовий сенсорний екран HD
• Динамік: 2-канальний / 20 Вт
• Камера: 5-мегапіксельна
• Операційна система: Android Things
• Габарити (Ш x В x Г): 370 x 244 x 145 мм
• Вага: 1,51 кг
• Підключення: Wi-Fi / Bluetooth
• Джерело живлення: 5,6 Вт
• Кольори: Чорний


# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі