Літнє стажування в ВОЛЯ - відмінна можливість для старту кар'єри

Літнє стажування в ВОЛЯ - відмінна можливість для старту кар'єри
Компанія ВОЛЯ запустила соціальний проект - SMART-стажування для студентів і випускників. Літнє стажування - це відмінна можливість для старту кар'єри молодим фахівцям.

Однією з головних переваг є робота з реальними проектами бренду, а також самостійний вибір спеціалізації. Період стажування: липень-серпень. Найкращі стажери за підсумками проекту отримають стипендію від ВОЛЯ.

Уперше телекомунікаційна компанія ВОЛЯ запускає літнє SMART-стажування. Відбір кандидатів і робота над проектами в рамках стажування триватиме в липні-серпні.

SMART-стажування ВОЛЯ буде істотно відрізнятися від звичайних стажувань в бізнес-компаніях. Усі стажери будуть працювати по обраній ними спеціалізації в компанії протягом 3,5 тижнів. У кожного стажера обов'язково буде свій SMART-проект і куратор за спеціалізацією. Всі проекти - реальні кейси, над якими працюють співробітники ВОЛЯ.

Спеціально для цього стажування студентам виділені діючі проекти компанії. Стажування завершиться захистом проекту перед топ-менеджерами компанії. 1-3 кращих стажера отримають стипендію ВОЛЯ на наступні півроку.

Для участі у стажуванні претендент повинен записати невелике відео-резюме та подати заявку на сайті. Тут також можна самостійно вибрати проект, який захоче реалізувати заявник. Учасниками стажування можуть стати студенти 4-5 курсів або випускники. Прийом заявок триватиме до 20 липня.

«Ми розраховуємо, що літнє стажування вдало доповнить систему роботи в компанії зі студентами і випускниками вузів щодо їхньої профорієнтації. Нещодавно ми також запустили власний профорієнтаційний проект для українських випускників, студентів і тих, хто шукає нову роботу. Тепер на базі компанії всі бажаючі можуть взяти участь у тестуванні і цікавих бізнес - іграх, за результатами яких професійні психологи складуть індивідуальні профорієнтаційні профілі» - розповідає Анна Басюк, директорка з персоналу ВОЛЯ.

Такий ассессмент - центр визначає сильні сторони і зони розвитку кожного учасника, а також допомагає визначитися з професією і напрямками, в яких можна розвиватися.

Це важливий соціальний проект, покликаний допомогти молоді зробити правильний кар'єрний вибір, вибрати свій ВУЗ і спеціальність, щоб у майбутньому працювати за фахом і отримувати від роботи задоволення.
Пілот проекту стартував 22 квітня в Хмельницькому, в офісі власного кол-центру ВОЛЯ.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі