Лютий – початок 6-го аграрного супер-сезону для українського бізнесу

Лютий – початок 6-го аграрного супер-сезону для українського бізнесу
Найбільший національний прапор, рекордна кількість учасників та продукції, презентації інноваційних рішень “made in Ukraine”… Що ще підготував агробізнес до старту нового супер-сезону анонсують під час прес-конференції організатори, партнери та учасники Biofach 2019:

• Ольга Трофімцева, заступник міністра аграрної політики і продовольства України з питань Євроінтеграції;
• Михайло Малков, координатор програм розвитку ФАО в Україні;
• Євген Мецгер, заступник Голови Правління АБ «Укргазбанк»;
• Дмитро Титаренко, генеральний менеджер AGROPORT Ukraine, координатор OUBH;
• Юлія Порошенко, Засновниця Agrohub, співзасновниця Radar Tech;
• Євген Комаров, Керівник напрямку контролю Агропромислової групи «Арніка».

Дата: 18 грудня (вівторок), 11:00 – 12:00
Місце проведення: Прес-центр «Укрінформ» (м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 8/16)

За останні десять років площа органічних земель в Україні збільшилася майже вдвічі — з 242 тис. га до 421 тис. га — це 11-й показник в Європі. Найбільше серед органічної продукції ми вирощуємо зернові, проте набирає популярності вирощування нішових культур, зокрема ягід… Зростають обсяги виробництва, набирає оберти національна та міжнародна промоції і так само стрімко зростає зацікавленість українського бізнесу в нових ринках та нових фінансових інструментах розвитку та модернізації бізнесу.

Не випадково саме на підсумковому агрозаході 2018 року, в рамках Agroport East Kharkiv, було презентовано новий формат Національного павільйону органічних виробників України – Organic Ukraine Business Hub (OUBH).
З одного боку цьогоріч організатори сфокусувалися на популяризації цього трендового напрямку в цілому, з іншого – це вже підготовка нового проекту АГРОПОРТУ за межами України, з якого розпочнеться його 6-й сезон разом з органічними виробниками на Biofach 2019.

Національний павільйон (BuyOrganic.in.ua) у 2019 буде представлено теж вшосте. За цей час його площа зросла майже вдвічі: з 70 кв.м у 2014 році до 130 кв.м у 2019-му. Також зросла кількість компаній-експонентів — з 8 до 50. І серед них, як ніколи раніше велика частка підприємств-переробників.

BIOFACH (biofach.de)– провідна світова виставка органічної продукції, що проводиться в Нюрнберзі. Останні 29 років поспіль Biofach збирає органічних виробників з усього світу. Перший захід починався з 197 учасників і 2500 відвідувачів в Людвігсхафене в 1991 році. З 1999 року Biofach проходить в Нюрнберзі, де в перший свій рік зібрала 1276 експонентів і понад 21000 відвідувачів.

-------

Координатор: Єлизавета Гоголева elizaveta@agroportex.bio / (+38 044) 33-888-44



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі