«Лото-Забава»: 88-річний львів’янин виграв 250 000 гривень

«Лото-Забава»: 88-річний львів’янин виграв 250 000 гривень
12 травня 2019 року під час розіграшу 1031-го тиражу «Лото-Забава» у рамках конкурсу «Багаті та Відомі» удача посміхнулась 88-річному львів’янину Євгену Перепічці.

Щасливчик сидів у білому ряді на 24 місці. Це перший візит Євгена Васильовича до студії «Лото-Забава» за восьмирічний лотерейний стаж. Герой конкурсу - кандидат технічних наук і все життя присвятив інженерній справі, але за покликанням душі, як зізнається переможець, історик. Під час супергри, що надає шанс переможцю «Багаті та Відомі» збільшити свій виграш у 2, 5 і 10 раз, Євген Васильович виграв 250 000 гривень.

12 травня стало важливим днем в історії конкурсу «Мані на дивані», адже у рамках 1031-го тиражу «Лото-Забава» цей інтерактивний конкурс відлунав за старими правилами востаннє. Ведучі телерозіграшу Лариса Руснак і Анатолій Гнатюк офіційно анонсували, що наступної неділі конкурс «Мані на дивані» не лише матиме виїзний розіграш у Львові, але й відбудеться з цілком оновленою механікою. Щоб побачити дебютний розіграш «Мані на дивані» за новими правилами, ведучі запросили всіх охочих завітати 19 травня 2019 року до Львова та прийти на проспект С
вободи перед Оперним театром о 8:30.

Під час постійного конкурсу «Мані на дивані» у рамках 1031-го тиражу «Лото-Забава» визначилось одразу двоє переможців. Перший гравець - киянка Оксана Іванівна, виграла 20 000 гривень і вирішила не ризикувати. Другий гравець - Мар‘яна Михайлівна з с.Ганичі у Закарпатській області, погодилась на гру «Більше-менше» і вполювала 40 000 гривень.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців 1031-го тиражу та радить їм звернутися на гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення своїх виграшів.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі