«Лото-Забава»: киянин виграв півмільйона у конкурсі «Багаті та Відомі»

«Лото-Забава»: киянин виграв півмільйона у конкурсі «Багаті та Відомі»
У конкурсі «Багаті та Відомі» уже чотири тиражі поспіль виграють максимальний приз сумою 500 000 гривень. 5 травня 2019 року під час розіграшу 1030-го тиражу «Лото-Забава» у рамках конкурсу фортуна посміхнулась киянину Юрію Ніколенко.

Щасливчик, який сидів у червоному ряді на 5-му місці, виграв півмільйона гривень. Це вже не перший візит переможця до студії «Лото-Забава». Два роки тому Юрій Олексійович уполював автомобіль у конкурсі «Полювання за грошима». Тоді пан Юрій узяв гроші замість іномарки. І, як зізнається зараз, 400 000 гривень дуже допомогли його сім‘ї в той час. На новий виграш плани теж уже є. Герой конкурсу «Багаті та Відомі» мріє поїхати разом з дружиною до Європи: відвідати Нідерланди та Швецію. На останок усім гравцям Юрій Олексійович побажав «зберігати гроші в білетах «Лото-Забава», демонструючи дієвість цієї тези власним прикладом, адже завжди купує не менше 10 білетів на тираж.

Під час постійного конкурсу «Мані на дивані» визначилось одразу двоє переможців, кожному з яких пощастило виграти максимальний приз – 40 000 гривень. Микола Григорович з Херсонщини та Ігор Іванович з Тернопільщини ризикнули та зіграли з Анатолієм Гнатюком у гру «Більше-менше». Обом гравцям поталанило збільшити початкові призи вдвічі та поповнити свої скарбнички на 40 000 гривень.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців 1030-го тиражу та радить їм звернутися на гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення своїх виграшів.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі