«Лото-Забава»: пенсіонер з Мелітополя виграв 100 000 гривень

«Лото-Забава»: пенсіонер з Мелітополя виграв 100 000 гривень
27 січня 2019 року під час розіграшу 1016-го тиражу «Лото-Забава» у постійному конкурсі «Багаті та Відомі» було виграно 100 000 гривень. Фортуна посміхнулась цього разу Володимиру Киричкову з міста Мелітополь (Запорізька область), який сидів у білому ряді на 22 місці.

Колишній водій, а нині пенсіонер – справжній ветеран «Лото-Забава». Захоплюється лотереєю вже давно, проте грає майже потайки, адже родина це хобі не розділяє та не розуміє. Цікаво, що Володимира Петровича навіть перед поїздкою до Києва рідня відмовляла від задуму, кажучи, що все одно нічого не виграє. Та трапилось зовсім інакше. Ставши переможцем конкурсу «Багаті та Відомі», Володимир Петрович отримав право збільшити свій початковий виграш у «Супергрі». Скориставшись шансом, він збільшив приз удвічі та виграв 100 000 гривень.

27 січня визначився лише один переможець конкурсу «Мані на дивані». Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк, на жаль, не змогли додзвонитись до першого щасливчика конкурсу, чий номер телефону було обрано випадковим чином. А другим переможцем став киянин Павло Олександрович, який відразу за свій дзвінок отримав 20 000 гривень. Вирішивши не ризикувати, Павло Олександрович не став грати у «Більше-менше» з можливістю як подвоїти, так і зменшити вполовину свій приз, і вдовольнився початковим виграшем.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців конкурсів та радить звертатися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшів.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі