Лоукост-компанія Skyup Airlines почала літати в Одесу з харківського аеропорту

Лоукост-компанія Skyup Airlines почала літати в Одесу з харківського аеропорту
У неділю 2 червня з Міжнародного аеропорту «Харків» стартували регулярні рейси в Одесу від лоукост-компанії SkyUp Airlines. Перший літак відправився з Харкова о 14:00 з повним завантаженням. Час в дорозі склав одну годину.

Вильоти по напрямку будуть здійснюватися щочетверга та щонеділі. Вартість квитків - від 491 гривні, купити їх можна на сайті авіакомпанії skyup.aero, а також в авіакасах аеропорту за номером 0 800 303 803. Зворотні рейси авіакомпанія здійснює також по четвергах і неділях.

В цей же день, 2 червня, від авіакомпанії SkyUp Airlines з харківського аеропорту запустилися також прямі рейси в Ріміні (Італія), з 25 травня почалося виконання регулярних рейсів за маршрутом Харків-Барселона (Іспанія), а з 30 травня - Харків-Ларнака ( Кіпр). Таким чином, український лоукост-перевізник відкрив з Харкова регулярне сполучення вже по чотирьох маршрутах.

Розвиток внутрішніх перельотів для аеропорту «Харків» - один із пріоритетних напрямків. Традиційно попитом користуються рейси до Києва. SkyUp Airlines розраховує і на популярність одеського напрямку, особливо в літні місяці, а також планує нові маршрути між містами України.

Довідкова інформація
Міжнародний аеропорт «Харків» - один з ключових інфраструктурних об'єктів Харкова. Інвестиції в його реконструкцію було надано групою компаній DCH Олександра Ярославського в рамках підготовки ключових інфраструктурних об'єктів «першої столиці» до проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році (Євро-2012). Інвестиції бізнесмена в проект, включаючи будівництво нового аеровокзального комплексу та реконструкцію старого, склали понад 107 млн ​​доларів. Держава інвестувала порівнянну суму в реконструкцію належного йому аеродрому. Серед авіакомпаній, що здійснюють регулярні міжнародні авіарейси з Харкова, лідери міжнародних пасажирських авіаперевезень - Wizz Air, Turkish Airlines, Pegasus Airlines, LOT Polish Airlines, SkyUp Airlines, МАУ і багато інших.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі