LOZOVA MACHINERY «дали бій» в Лінкольнширі

LOZOVA MACHINERY «дали бій» в Лінкольнширі
ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ гідно представили Україну на виставці Cereals (графство Лінкольншир, 12-14 червня) у Великобританії.

Єдиний на виставці український виробник грунтообробної техніки, LOZOVA MACHINERY нарівні з провідними світовими брендами, продемонстрував високу ефективність і продуктивність в реальних польових умовах.
Незважаючи на важкі погодні умови та тривалі дощі, дискові борони ДУКАТ зробили якісну поверхневу обробку грунту.
Додатковим тестом для агрегатів стала важкий глинистий перезволоженний грунт з великою кількістю органічної маси. Завдяки подвійним П-образним каткам машини легко пройшли по важкопрохідному грунту.

Місцеві фермери та експерти галузі проявили зацікавленість українською компанією і відзначили високу продуктивність лінійки ДУКАТ.

Великобританія один з найбільш вимогливих ринків. Прагнучи зберегти урожай і підвищити прибуток, місцеві аграрії вибирають найбільш вигідні рішення для свого бізнесу. LOZOVA MACHINERY підтвердили відповідність даним вимогам і отримали репутацію виробника надійної техніки.

Нагадаємо, у ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН вже є успішний досвід спільної роботи з однією із провідних британських компаній «Larrington Trailers». У 2017 році український бренд випустив перші універсальні трейлери англійської лінійки – ALBION - 26.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі