LOZOVA MACHINERY відзначають 10-річчя дискової борони ДУКАТ

LOZOVA MACHINERY відзначають 10-річчя дискової борони ДУКАТ
У 2019 році ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ відзначають 10-річний ювілей з дня випуску першої короткої дискової борони ДУКАТ.

Перший ДУКАТ з шириною захвату 2,5 метра був представлений в Києві на агропромисловій виставці АГРО влітку 2009 року. Продажі агрегату стартували восени того ж року.

«Створенню ДУКАТ передував глибокий аналіз ринку, ми уважно вивчали потреби галузі. Далі був ряд конструктивних замальовок, кілька концепцій, серед яких були 4-х і 2-х-рядні машини на базі різних стійок, після чого ми визначилися, що необхідно створювати коротку дискову борону на індивідуальній, гнучкій стійці», - розповідає головний конструктор Українського конструкторського бюро трансмісій і шасі (УКБТШ) і розробник лінійки ДУКАТ Олексій Гриненко.

Ресорна 3D-стійка - це оригінальний конструкторський винахід ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН який покращує якість обробки ґрунту і дозволяє знизити витрату палива на 20%. Борона також забезпечена унікальними необслуговуваними підшипниковими вузлами HARP AGRO UNIT та зносостійкими робочими органами. «Якщо порівняти модель 2009 року і новий ДУКАТ-9, то абсолютно очевидно, що багато в чому машина змінилася. Однак, основні компоненти, «серце» машини - підшипниковий вузол, диски і підпружинена стійка, завдяки чому ДУКАТ став таким популярним, залишилися таким ж», - зазначає О. Гриненко.

Дискова борона ДУКАТ в цифрах:
- 10 конфігурацій машин з шириною захвату від 2,5 до 16,75 метрів;
- більше 2000 господарств в більш ніж 20 країнах світу;
- 12 оформлених патентів.

Лінійка ДУКАТ стрімко розвивалася і вже на початку 2010 року була представлена дискова борона ДУКАТ-5, потім з'явилися агрегати з іншого шириною захвату, поступово заповнивши весь модельний ряд.

«Ми не зупиняємося на досягнутому і продовжуємо модернізувати, поліпшувати дискові борони, - говорить віце-президент з маркетингу та продажу Роман Гіршфельд. - Нещодавно вийшла 9-метрова машина, скоро вийде ДУКАТ-8 в абсолютно новому стилі, з'явиться вдосконалена 4-х-метрова борона. Оновляться і інші агрегати. Додам, що всі моделі ДУКАТ можуть бути оснащені будь-яким з 5 варіантів катків, призначених для різних типів ґрунтів ».

Сьогодні ДУКАТ став лідером продажів як на українському, так і на зарубіжних ринках і став до вподоби аграріям з усього світу.
_____


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі