Майже 10 тисяч підприємців вже подали заявки на пільгові кредити “5-7-9” - ПриватБанк

Майже 10 тисяч підприємців вже подали заявки на пільгові кредити “5-7-9” - ПриватБанк
На сьогодні через сайт ПриватБанку попередні заявки на отримання пільгових кредитів за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%» подали 9 279 підприємців та представників малого бізнесу. Як повідомили у ПриватБанку, в середньому банк обробляє понад 2500 заявок підприємців на день.

Нагадаємо, ПриватБанк та Фонд розвитку підприємництва підписали угоду про співпрацю в рамках держпрограми розвитку підприємництва 31 січня 2020 року. Щоб стати учасником програми, достатньо мати рахунок у ПриватБанку і подати заявку на спеціальній сторінці банку https://privatbank.ua/business/5-7-9.

Програма "5-7-9" розрахована на розвиток бізнесу суб'єктів малого і середнього підприємництва, чисельність працівників якого не перевищує 50 осіб (з урахуванням групи пов'язаних осіб), а річний дохід не перевищує суму 50 млн грн.

В рамках програми українські підприємці можуть отримати кредит (або кілька кредитів) на розвиток бізнесу терміном до 5 років в сумі до 1,5 млн грн (по всій групі пов'язаних осіб за весь період дії програми). При цьому держава компенсує підприємцю частину відсотків по кредиту - ставки складають від 5 до 9% річних, залежно від кількості створених робочих місць, з можливістю щоквартального зниження відсоткової ставки.

За даними дослідження банківського ринку України, проведеного GFK в 2019 році, послугами ПриватБанку користуються 64% українських компаній і 74% вітчизняних підприємців. Відкрити рахунок корпоративного клієнта або підприємця в ПриватБанку можна онлайн на сайті pb.ua/start.
_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі