МАУ докладає всіх можливих зусиль для евакуації українських громадян додому

МАУ докладає всіх можливих зусиль для евакуації українських громадян додому
У зв'язку із прийняттям Урядом України рішення про продовження карантину до 24 квітня 2020 року і повне припинення пасажирського сполучення, авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» вводить додаткові спецрейси для вивезення українців додому протягом найближчих двох діб.

Відповідно до публічної і доступної інформації щодо повної заборони на здійснення пасажирських перевезень з 28 березня 2020 року, МАУ звернулася до державних органів з проханням надати авіакомпанії можливість виконати разові евакуаційні рейси, на які вже заброньовані і зареєстровані пасажири з Амстердама, Лондона, Берліна, Парижа і Франкфурта.

На 27 березня МАУ також ввела додаткові рейси до/з Лондона, Брюсселя, Ніцци, Нью-Йорка. Продаж квитків на ці рейси вже відкритий на сайті авіакомпанії.

Крім того, проаналізувавши потреби пасажирів із повернення до України, МАУ вводить додаткові рейси з Каїра, Парижа, Тбілісі, комбінований рейс Мадрид – Барселона – Київ, а також з Афін з прибуттям до Києва 28 березня.

З моменту оголошення карантину авіакомпанія вже повернула до України понад 17 тисяч українських громадян і готова перевезти ще близько 2-х тисяч протягом найближчих двох діб.

МАУ просить пасажирів ознайомитися з часто вживаними питаннями, перш аніж зв'язуватися з авіакомпанією, оскільки всі канали зв'язку наразі перевантажені

___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі