МАУ пропонує своїм клієнтам уточнену програму польотів для можливості планування подорожей у період до 15 серпня

МАУ пропонує своїм клієнтам уточнену програму польотів для можливості планування подорожей у період до 15 серпня
У зв’язку із тим, що Євросоюз продовжив заборону на вільний перетин кордону Шенгенської зони ще на два тижні для третіх країн, у тому числі для України, МАУ скорочує польотну програму на відповідний період.

У серпні МАУ планує запустити новий напрямок Київ – Неаполь (NAP).

На період до 15 серпня повністю скасовують рейси за напрямками Ларнака (LCA), Берлін (TXL), Тбілісі (TBS), Прага (PRG), Відень (VIE), Кишинів (KIV).

Внутрішні рейси будуть здійснюватися за напрямками Одеса (ODS), Херсон (KHE), Львів (LWO).

До Херсона можна буде дістатися кожної середи, п’ятниці та неділі, а повернутися до Києва - в понеділок, четвер та суботу.

Дістатися із Києва до Одеси можна буде кожен понеділок, середу, п’ятницю та неділю.

Київ – Львів – Київ буде виконуватися у серпні, починаючи із 21.08 за розкладом Київ – Львів у п’ятницю та Львів - Київ у неділю.

Міжнародні рейси авіакомпанія МАУ планує здійснювати за такими напрямками:

Київ – Амстердам ( АMS) – Київ, Київ – Лондон (LGW) – Київ, Київ – Париж (CDG) – Київ, Київ – Торонто (YYZ) – Київ, Київ – Ніцца (NCE) – Київ, Київ – Афіни (ATH) – Київ, Київ – Дубай (DXB) – Київ, Київ – Стамбул (IST) – Київ, Одеса – Стамбул (IST) – Одеса, Київ – Вільнюс (VNO) – Київ, Київ – Тель-Авів (TLV) – Київ, Одеса – Тель Авів (TLV) – Одеса, Київ – Рим (FCO) – Київ, Київ – Мілан (MXP) – Київ, Київ – Неаполь (NAP) – Київ, Київ – Франкфурт (FRA) – Київ, Київ – Мюнхен (MUC) – Київ, Київ – Баку (GYD) – Київ, Київ – Єреван (EVN) – Київ, Київ – Мадрид (MAD) – Київ, Київ – Барселона (BCN) – Київ.

До однієї частоти на тиждень зменшиться кількість вильотів за маршрутами:

Київ – Ніцца (NCE) – Київ - оборотний рейс щосуботи
Київ – Рим (FCO) – Київ – оборотний рейс щосуботи
Київ – Мілан (MXP) – Київ – оборотний рейс щонеділі
Київ – Неаполь (NAP) – Київ – оборотний рейс щосуботи
Київ – Мюнхен (MUC) – Київ – оборотний рейс щотижня щопонеділка
Київ – Мадрид (MAD) – Київ – щотижня оборотний рейс щоп’ятниці
Київ – Барселона (BCN) – Київ – оборотний рейс щосуботи.


Усі інші маршрути залишаються без змін. Забронювати квиток можна на сайті авіакомпанії: https://www.flyuia.com/ua/ua/home

Авіакомпанією «Міжнародні авіалінії України» застосовуються стандарти і процедури безпеки відповідно до рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міжнародної організації повітряного транспорту, Європейського агентства авіаційної безпеки, Європейського центру профілактики та контролю захворювань, а також Міністерства охорони здоров’я України та Державної авіаційної служби України.

Із особливостями обслуговування пасажирів в аеропорту «Бориспіль» можна ознайомитися за посиланням (https://youtu.be/tC6_oXdSyaI).

Із заходами безпеки на борту повітряних суден можна ознайомитися тут (https://youtu.be/cfsXSvhWD0o).
_________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі