МАУ у переліку найбільш пунктуальних перевізників аеропорту Пекіна

МАУ у переліку найбільш пунктуальних перевізників аеропорту Пекіна
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» посіла четверте місце у рейтингу пунктуальності зарубіжних перевізників – партнерів Міжнародного аеропорту Пекіна Beijing Shoudu за підсумками квітня 2019 року.

Так, протягом квітня 2019 року МАУ виконала 30 рейсів за маршрутом Київ – Пекін – Київ, 26 з яких – чітко за розкладом. Достатньо високий показник пунктуальності – близько 83,33 % – дозволив провідному українському перевізнику посісти гідне четверте місце у рейтингу пунктуальності серед іноземних перевізників, розділивши його з авіакомпанією Swiss International, та поступившись таким авіакомпаніям як SriLankan Airlines (88,24% пунктуальності), Air Astana (85,11%) та Azerbaijan Airlines (84,62%).

Ранжування проводилося серед іноземних авіакомпаній, які у квітні виконали від 8-ми до 59-ти рейсів з терміналів аеропорту Beijing Shoudu.

«Регулярні рейтинги пунктуальності – ефективний інструмент оцінки якості сервісу і взаємодії авіаперевізника, хендлінгової служби та аеропорту. Вони дуже важливі при виконанні далекомагістральних рейсів, зокрема до/з Пекіна, для забезпечення вчасних та зручних стикувань з іншими пунктами розгалуженої маршрутної мережі МАУ і дотримання розкладу таким чином, щоб виконати розворот літака в обидва боки в межах однієї доби, – зазначила директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька. – Крім цього, необхідно врахувати той факт, що існуюча потреба обльоту закритого повітряного простору РФ подовжує маршрут і збільшує час польоту, що створює для МАУ несприятливі конкурентні умови у порівнянні з авіакомпаніями, які мають можливість літати з Пекіна на Захід за прямим і коротшим маршрутом. Ми в МАУ пишаємося тим, що нашій команді вдається стабільно зберігати високі показники пунктуальності».
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі