МАУ відкриває сезон Літо 2017

МАУ відкриває сезон Літо 2017
У період літньої навігації 2017 року, з 26 березня по 28 жовтня, авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» запропонує пасажирам широкий спектр можливостей для подорожей зі столиці та регіонів України.

Влітку 2017-го МАУ збільшить частотність повітряного сполучення Києва з європейськими столицями. Так, щотижня авіакомпанія виконуватиме 21 рейс до Вільнюса, по 14 рейсів до Лондона, Амстердама, Стокгольма і Парижа, 10 рейсів до Брюсселя, а також по 7 рейсів до Афін та Барселони.

На карті маршрутів МАУ з'явилася й Угорщина – в середині червня МАУ розпочне виконувати щоденні рейси до Будапешта. Також перевізник відкриває новий, п'ятий, маршрут до Італії та пропонує пасажирам скористатися щоденним сполученням між Києвом та Бергамо.

Серед традиційних сезонних рейсів Київ – Ніцца (чотири рази на тиждень), Київ – Паланга (тричі на тиждень) та Київ – Мадрид (тричі на тиждень).

Далекомагістральна програма як і раніше включає 4 маршрути з Києва до Нью-Йорка (7 рейсів на тиждень), Бангкока (3 рейси на тиждень), Пекіна (7 рейсів на тиждень) і Коломбо (2 рейси на тиждень). При цьому завдяки партнерським угодам з місцевими операторами, пасажири МАУ можуть продовжити переліт далі на Схід – до Шанхаю, Гуанчжоу, Гонконгу, Саньї, Гуйліню, Лхаси, Уханю, Нагої, Осаки, Бусану та Сеулу.

Для любителів відпочинку all inclusive МАУ виконуватиме низку чартерних рейсів зі столиці та регіонів України – Львова, Одеси, Запоріжжя та Івано-Франківська – до курортних міст Єгипту і Туреччини: Шарм-ель-Шейха, Хургади, Анталії, Бодрума та Даламана, а також на острів Пальма-де-Майорка. Зі Львова планується програма чартерних рейсів до Тівата, Чорногорія.

У літньому сезоні МАУ розширює географію польотів в Україні й відкриває пряме регулярне повітряне сполучення між Києвом і Херсоном. До того ж, перевізник продовжує реалізовувати програму прямих міжнародних рейсів з регіонів. Авіакомпанія з'єднує Львів з Мадридом, Тель-Авівом, Римом, Вільнюсом і Болоньєю; Одесу – з Вільнюсом, Єреваном, Баку, Кутаїсі, Тель-Авівом і Стамбулом; Івано-Франківськ – з Аліканте, Валенсією і Венецією; Запоріжжя – з Батумі і Тель-Авівом; Вінницю – з Варшавою і Тель-Авівом; Харків – з Кутаїсі і Тель-Авівом; Чернівці – з Бергамо; Дніпро – з Тель-Авівом.

«Формуючи літній розклад, ми намагалися в рівній мірі врахувати побажання всіх категорій мандрівників, незалежно від мети поїздки, географічних вподобань та міст проживання, – зазначила корпоративний прес-секретар МАУ Євгенія Сацька. – Відтепер широкий вибір можливостей доступний не лише мешканцям столиці. Пасажири з будь-якого куточка України можуть обрати для себе найбільш зручну опцію – прямий рейс або транзитний переліт через Київ. Ми сподіваємося, що цього літа кожен здійснить свої мрії про подорожі».

Квитки на рейси можна придбати на сайті МАУ, через Контактний центр перевізника за телефоном +380445815050 або 566 (з мобільних телефонів в Україні), або в офісах уповноважених агентств авіакомпанії.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі