МАУ відновлює повітряне сполучення між Одесою та Вільнюсом

МАУ відновлює повітряне сполучення між Одесою та Вільнюсом
У літньому сезоні 2019 року авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» додасть до розкладу рейси між Україною та Литвою, запропонувавши жителям південного регіону України скористатися прямими перельотами з Одеси до Вільнюса.

Рейси виконуватимуться з Міжнародного аеропорту "Одеса" в Аеропорт Вільнюс на літаках Boeing 737-800 три рази на тиждень: по понеділках, четвергах і суботах. Подорож займає трохи менше двох годин. В цілому, число прямих щотижневих регулярних рейсів МАУ, що пов'язують Україну і Литву, зросте з 14 до 17 у порівнянні з минулим роком.

Розклад рейсів:

№ рейса Напрямок Дні Відправлення* Прибуття*
PS179 Одеса-Вільнюс 1..4.6. 04:25 06:15
PS180 Вільнюс - Одеса ..3.5.7 21:45 23:25

«Вже традиційне відновлення рейсів у літньому сезоні дозволить пасажирам з Одеси швидко дістатися столиці Литви та познайомитися з цією чудовою країною, - зазначила Євгенія Сацька, корпоративний прес-секретар МАУ. – Ми пропонуємо пасажирам з регіонів України як широкий спектр транзитних можливостей для подорожей у ключові пункти Європи, Азії та Північної Америки через Міжнародний аеропорт «Бориспіль», так і кілька варіантів прямих міжнародних перельотів».

Ціна квитка економічного класу в один бік з урахуванням усіх зборів і податків становить: з Києва від 1530 гривень (ціна може змінюватися в залежності від коливань курсу гривні до євро), з Вільнюса - від 58 EUR. Квитки на рейси МАУ можна придбати на сайті www.flyuia.com , через Контактний центр за телефоном +380445815050 або 566 (з мобільних телефонів в Україні), або в офісах уповноважених агентств авіакомпанії МАУ.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі