МАУ вимушена переглянути програму польотів до кінця серпня

МАУ вимушена переглянути програму польотів до кінця серпня
Як повідомлялося раніше, у зв’язку із забороною Євросоюзу на вільний перетин кордону Шенгенської зони для громадян України, МАУ дещо скоротила польотну програму до середини серпня. Наразі, через подовження вказаних заборон авіакомпанія вимушена внести у серпневий розклад рейсів, нові корективи.

До кінця серпня місяця повністю скасовуються рейси за напрямками Ларнака (LCA), Франкфурт (FRA), Баку (GYD), Прага (PRG), Відень (VIE), Кишинів (KIV), Берлін (TXL), Афіни (ATH), Рим (FCO), Барселона (BCN).

Внутрішні рейси у серпні будуть здійснюватися за напрямками Одеса (ODS), Херсон (KHE), Львів (LWO).

До Херсона можна буде дістатися щосереди, щоп’ятниці та щонеділі, а повернутися до Києва - в понеділок, четвер та суботу.

Дістатися із Києва до Одеси можна буде щоденно протягом кожного тижня.

Київ – Львів – Київ буде виконуватися у львівському напрямку 21.08 та 28.08 та в напрямку Львів - Київ 24.08 (у п’ятницю) та 30.08 (неділя).

Міжнародні рейси авіакомпанія МАУ планує здійснювати за такими напрямками:
Київ – Амстердам ( АMS) – Київ, Київ – Лондон (LGW) – Київ, Київ – Париж (CDG) – Київ, Київ – Торонто (YYZ) – Київ, Київ – Ніцца (NCE) – Київ, Київ – Дубай (DXB) – Київ, Київ – Стамбул (IST) – Київ, Одеса – Стамбул (IST) – Одеса, Київ – Тель-Авів (TLV) – Київ, Одеса – Тель Авів (TLV) – Одеса, Київ – Мілан (MXP) – Київ, Київ – Неаполь (NAP) – Київ, Київ – Мюнхен (MUC) – Київ, Київ – Єреван (EVN) – Київ, Київ – Мадрид (MAD) – Київ, Київ – Каїр (CAI) - Київ.

Зміни частот відбудуться на наступних маршрутах:
Київ – Лондон (LGW) – Київ – через нестабільний попит на маршруті вирішено залишити вильоти до Лондона 9, 28, 30 та 31 серпня.

Київ – Ніцца (NCE) – Київ – оборотні рейси щосуботи.

Київ – Торонто (YYZ) – Київ – плануються рейси 1, 15 та 29 серпня із поверненням до Києва, відповідно 2, 16 та 30 серпня.

Київ – Мілан (MXP) – Київ – оборотні рейси щонеділі.

Київ – Неаполь (NAP) – Київ – оборотні рейси щосуботи.

Київ – Дубай (DXB) – Київ – щоп’ятниці та щосуботи до 28 серпня, з додатковою частотою 5 серпня та рейсами щочетверга у період 13-27.08.2020 р.

Київ – Стамбул (IST) – Київ – кожного вівторка, четверга, суботи та неділі з додатковою частотою 5 серпня та додатково щоп’ятниці у період 07-28.08.2020 р.

Київ – Тель-Авів (TLV) – Київ – щочетверга, щосуботи та щонеділі із додатковою частотою 31 серпня у понеділок.

Київ – Мадрид (MAD) – Київ – щоп’ятниці у період 07-28.08.2020 р. та з додатковою частотою 31 серпня.

Усі інші маршрути залишаються без змін. Забронювати квиток можна на сайті авіакомпанії.

Нагадуємо, що пасажирам з квитками, оформленими на бланках МАУ, доступні нові розширені можливості сервісу «Керування бронюванням», що дозволяють пасажирам самостійно у режимі онлайн змінювати дату перельоту. Детальніше за посиланням.

Авіакомпанією «Міжнародні авіалінії України» застосовуються стандарти і процедури безпеки у відповідності із рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міжнародної організації повітряного транспорту, Європейського агентства авіаційної безпеки, Європейського центру профілактики та контролю захворювань, а також Міністерства охорони здоров’я України та Державної авіаційної служби України.

___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі