МАУ з'єднає Київ та Бергамо

МАУ з'єднає Київ та Бергамо
У період літньої навігації 2017 року авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» відкриє пряме регулярне повітряне сполучення між Києвом та Бергамо – п’ятим пунктом МАУ в Італії. Квитки на рейси доступні в касах, Контактному центрі та на сайті МАУ, а також в агентствах з продажу авіаквитків.

Нові рейси МАУ виконуватимуться на літаках «Боїнг 737-800» з двома класами обслуговування – бізнес та економічним. З 16 травня – двічі в тиждень, з 4 червня – тричі, а з 15 липня – щодня.

«Італія користується незмінною популярністю в пасажирів з України й зарубіжжя, – зазначила корпоративний прес-секретар МАУ Євгенія Сацька. – У свою чергу, ми в МАУ враховуємо високий попит та постійно працюємо над розширенням мережі маршрутів до Італії. На даний момент з МАУ можна полетіти до Рима, Мілана, аеропорт Мальпенса, Венеції та Болоньї. Завдяки плідній співпраці з колегами з Міжнародного аеропорту Бергамо вже в середині травня ми зможемо запропонувати мандрівникам скористатися одним з щоденних рейсів до аеропорту Бергамо, звідки, до речі, налагоджено ефективне наземне сполучення з Міланом»
.
«Широкий спектр маршрутів та вибір перевізників – невід'ємна складова поступального розвитку аеропорту, – зазначив Джакомо Каттанео, авіаційний директор Міжнародного аеропорту Бергамо. – Завдяки рейсам МАУ наші клієнти отримають нові можливості для подорожей. У провінції Ломбардія добре розвинені промисловість й торгівля. До того ж, тут є українська діаспора. Ми сподіваємося, що ці фактори вплинуть на попит на авіаперевезення з аеропорту Бергамо та сприятимуть зростанню нашої мережі маршрутів».

Ціна квитка економічного класу в одну сторону з урахуванням усіх зборів і податків складає: з Києва від 4183 гривень (ціна може змінюватися залежно від коливань курсу гривні до долару США).


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі