Медики Енергодара отримали 720 експрес-тестів для визначення COVID-19 від ДТЕК і Фонду Ріната Ахметова

Медики Енергодара отримали 720 експрес-тестів для визначення COVID-19 від ДТЕК і Фонду Ріната Ахметова
720 високоточних експрес-тестів отримали медики Енергодара від ДТЕК і Фонду Ріната Ахметова. Це дозволить оперативно діагностувати і запобігти поширенню коронавируса.

Потребу Запорізької області в обладнанні визначили представники Штабу ДТЕК спільно з органами місцевої влади та громади.

«Енергодар - це місто енергетиків, а ДТЕК Запорізька ТЕС - ключове підприємство для забезпечення енергетичного балансу енергосистеми. Наші енергетики вже 20 днів живуть і працюють в умовах суворої ізоляції. Такі запобіжні заходи ми прийняли, щоб підтримувати надійну роботу ТЕС і знизити поширення інфекції. Але для нас важливо не тільки забезпечити вироблення електроенергії для українців, а й підготувати регіон до боротьби з коронавірусом. І в цьому питанні тільки взаємна підтримка і співробітництво допоможуть нам убезпечити жителів регіону», - говорить директор ДТЕК Запорізької ТЕС Сергій Шовгеля.

ДТЕК допомагає містам, в яких працюють підприємства компанії, в рамках ініціативи Фонду Ріната Ахметова. Фонд розподіляє допомогу по найбільш критичним регіонах України для запобігання масової епідемії в країні. Всього ж Запорізька область від Фонду Ріната Ахметова отримала 30 000 тестів. Загальний внесок до Стабілізаційного фонду, створеного Президентом України для боротьби з коронавірусом, склав 300 000 тестів для всієї країни. Для допомоги Україні, за особистим рішенням Ріната Ахметова, на боротьбу з Covid-19 направлено 300 мільйонів гривень.
_____________________________
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі