Медики України отримують на мобільні рахунки бонуси від Київстар

Медики України отримують на мобільні рахунки бонуси від Київстар
Сьогодні повідомлення про нарахування бонусів отримали абоненти Київстар із закладів охорони здоров’я первинної ланки та місць надання медичних послуг первинної ланки, що внесені до публічного реєстру електронної системи охорони здоров’я. Їх перелік був наданий мобільному оператору Національною службою здоров'я України (НСЗУ)*.
Київстар подякував медикам, які щодня демонструють свій професіоналізм та допомагають українцям одужувати й бути здоровими.

Наступним кроком буде нарахування бонусів тим абонентам компанії, які зареєстровані в реєстрі медичних працівників України**. Для цього лікарі мають звернутися до оператора особисто, зателефонувавши з номера, що внесений до реєстру, та залишити заявку за номером 477*103 (буде активовано найближчими днями). Зарахування бонусів відбудеться протягом 5 робочих днів – після перевірки та підтвердження НСЗУ наданих у заявці даних.
«Важко переоцінити роль медиків у боротьбі з епідемією. І в кризові часи ми всі маємо підтримувати одне одного, робити свій внесок у загальну справу, – говорить Олександр Комаров, президент Київстар. – Лікарі турбуються про нас, а Київстар дає лікарям можливість в умовах карантину та понаднормової роботи завжди залишатися на зв’язку – з рідними, пацієнтами та колегами».

150 бонусів на рахунку (1 бонус - еквівалент 1 грн.) медики зможуть використати протягом 30 днів з дня нарахування:

- контрактні абоненти – на дзвінки та SMS по Україні. Бонуси на рахунку витрачаються першими. Перевірка залишку: код *138# або у додатку Мій Київстар.

- абоненти передплати – на дзвінки, послуги інтернету, SMS по Україні та оплату пакету послуг за наявним тарифним планом. Бонуси на рахунку витрачаються першими. Перевірка залишку: код *114# або у додатку Мій Київстар.

* Реєстри сформовані на підставі даних, що знаходяться у відкритому доступі, та не містять жодної персональної інформації про медичних працівників.

** Реєстр медичних працівників формується на підставі даних, які подаються до НСЗУ керівниками або головними лікарями медичних закладів. Після чого кожен медпрацівник може внести, оновити чи додати інформацію про себе в особистому кабінеті електронної системи охорони здоров’
я.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі