Менше трьох тижнів до завершення реєстрації на провідну конференцію нішевого агровиробництва

Менше трьох тижнів до завершення реєстрації на провідну конференцію нішевого агровиробництва
Реєстрація на національну конференцію «Мільйон із гектара» завершиться менш ніж за три тижні, 22 лютого - нагадує організатор, проект "АПК-Інформ: овочі та фрукти".

Захід, що відбудеться 28 лютого в м. Київ, розглядатиме перспективні напрямки для диверсифікації виробництва або старту на малих земельних ділянках. В рамках конференції буде представлено понад 10 ідей для нішевого сільського господарства. Галузеві практики та визнані експерти розкриють економічну складову, технологічні особливості та підходи до маркетингу таких проектів.

Програма події майже повністю сформована та продовжує оновлюватися онлайн. Серед підтверджених тем: вирощування спаржі, кизилу, обліпихи, актинідії, суниці альпійської, мигдалю, сушка ягідних культур та лікарських трав, заморозка та переробка плодоовочевої продукції на соки та джеми, вирощування креветок ваннамей, ринок меду та ін.

Серед учасників події очікується більш ніж 200 професіоналів і новачків сільськогосподарського бізнесу (в основному, виробники зернових, олійних, технічних, овочевих і плодових культур, які бажають диверсифікувати своє виробництво). Долучитися до заходу можна, заповнивши заявку на участь.

Партнерами конференції традиційно виступають Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) в рамках ініціативи EU4Business, Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (FAO), Українська Плодоовочева Асоціація (УПОА) та проект East-Fruit.

З питань щодо участі, будь ласка, звертайтеся:

Євген Кузін,
+380 96 5836323
fruit.intl@fruit-inform.com

Олександра Манько,
+380 96 4337857
fruit.marketing@fruit-inform.com
___________________



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі