Мережа АТБ ввела «пенсійну» годину

Мережа АТБ ввела «пенсійну» годину
Слідом за обмеженням продажу товарів в одні руки мережа супермаркетів АТБ визначила спеціальний час для обслуговування тільки людей похилого віку - з 9:00 до 10:00. Про це написав генеральний директор АТБ Борис Марков в Facebook, пише видання UBR.

За словами гендиректора, мільйони похилих українців опинилися в групі найбільшого ризику зараження коронавірусів, а вони складають більше 20% з понад 4 млн відвідувачів магазинів мережі в день.

"Вводимо для них спеціальний, регламентний час. Щодня, в період дії загальнонаціонального карантину, з 9:00 до 10:00 магазини мережі АТБ чекають літніх людей для здійснення безпечних покупок", - повідомив він.

Марков також закликав покупців поставитися з розумінням до такого регламенту і вибрати для себе інший час для відвідування магазинів.

"Обозреватель" уточнює, що з 24 березня в магазини АТБ з 9:00 до 10:00 будуть пускати не тільки пенсіонерів, а й людей з інвалідністю та ветеранів. У цей час інші відвідувачі в торгове приміщення не допускаються.

«Якщо магазин в цей час буде зовсім порожній, то можуть пустити і інших покупців, але як тільки з'явиться перший пенсіонер, інших попросять вийти з приміщення. Це зроблено для того, щоб убезпечити ті категорії, для яких коронавірус найбільш небезпечний", - розповіли на гарячої лінії мережі.

Довідка.
«АТБ-маркет» - підприємство корпорації «АТБ» - найбільша мережа України, що динамічно розвивається.
Компанія «АТБ-маркет» була заснована в 1993 році.
Асортимент магазинів складає більш ніж 3500 товарів, з яких більше 1000 - представляють власні торгові марки «АТБ». За рахунок мінімізації витрат на логістику і рекламу, вартість такої продукції нижче середньоринкової, але якість не поступається відомим брендам.
Щодоби в магазинах мережі «АТБ» здійснюють покупки понад 3 млн. українців. За підсумками 2019 року товарообіг підприємства склав 126 млрд. грн., загальна сума податків та зборів компаній «АТБ-маркет» сягнула 9,5 млрд. грн.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі