Мережа SOCAR оновила кавове обладнання на останню модель від FRANKE

Мережа SOCAR оновила кавове обладнання на останню модель від FRANKE
Преміальна мережа АЗК SOCAR закупила на свої станції останню інноваційну модель кавомашин від знаменитого концерну FRANKE.

Швейцарія є всесвітньо відомим лідером з інновацій та технологічного прогресу, тому FRANKE – це фактично Apple у світі кавового обладнання, який найпершим у Європі інтегрує новітні розробки в кавомашини.

Остання модель FRANKE A1000 TWIN, які і закупив SOCAR на заміну попереднім моделям, розрахована на одночасне приготування декількох напоїв, що допоможе гостям швидко отримувати замовлення не затримуючись у чергах.
Відомо, що для приготування смачного кавового напою важливо всі інгредієнти додавати у правильній послідовності та при правильному змішуванні, саме тому в дану кавомашину вбудована станція сиропів, які надають каві додаткові смакові відтінки безпосередньо ще під час її приготування.

За бажанням гостя напої можуть готуватися, як гарячими так і холодними. Зазвичай, влітку каву охолоджують звичайним додаванням льоду, що точно не сприяє розкриттю смакових якостей і, тим більше, тонкості відтінків преміальної кави. Але завдяки температурним функціям A1000 TWIN, гості SOCAR отримуватимуть охолоджені кавові напої зі зберіганням всієї глибини смаку.

«Наші гості – люди, які звикли обирати найкраще, це стосується як якості пального та рівня сервісу, так і смаку кави. Враховуючи, що з кожним роком у нашій мережі спостерігається тенденція значного збільшення споживання кави, ми прийняли рішення інвестувати у найсучасніше обладнання» , – коментує директор мережі АЗК SOCAR Ігор Орлов.
_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі