Мікрогрін та urban farming – Одеса, 5 березня

Мікрогрін та urban farming – Одеса, 5 березня
Вертикальне сільське господарство, city-farming та вирощування мігрогрін-культур будуть ще одними цікавинками, представленими на цьогорічній конференції «Мільйон із гектара», яка відбудеться 5 березня в Одесі.

Своїм досвідом з виробництва мікрозелені, інших зеленних культур та їстівних квітів у рамках події поділиться Іван Воробйов, засновник одеського urban-farming проекту «Зелений шеф».

Зразки продукції компанії будуть також представлені у рамках експозиції крафтових продуктів протягом першого дня події.

Сегмент мікрогрін-культур наразі уособлює одразу декілька тенденцій сучасного агробізнесу. Для виробників запуск подібного проекту передбачає мінімізацію інвестицій та зайнятої площі, а саме ці фактори є каталізаторами тренду на вертикальне сільське господарство.

В той же час, серед споживачів все інтенсивнішою стає мода на здорове харчування, невід’ємною складовою якого є мікрозелень та інші продукти міського фермерства.

Саме тому очікується, що в Україні попит на мікрогрін-культури буде тільки зростати як у HoReCa сегменті, так і з боку супермаркетів.

Нагадуємо, що шоста національна аграрна конференція «Мільйон із гектара» відбудеться 5-6 березня в гостинній атмосфері південної столиці України – Одесі. Усього в події приймуть участь близько 250 делегатів: як професіонали аграрного бізнесу, які прагнуть диверсифікувати своє виробництво, так і фермери з нішевою продукцією, виробники крафтових продуктів, а також новачки сільського господарства, які шукають ідеї для старту.

З питань щодо участі, будь ласка, звертайтеся:

Олександра Манько
+380 96 4337857
fruit.marketing@fruit-inform.com

Євген Кузін,
+380 96 5836323
fruit.intl@fruit-inform.com
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі