Міжнародна спеціалізована виставка енергозберігаючого обладнання та альтернативних джерел енергії «ISTWE».

Міжнародна спеціалізована виставка енергозберігаючого обладнання та альтернативних джерел енергії «ISTWE».
З 17 по 19 вересня 2019 року на території Виставкового Центру «КиївЕкспоПлаза» відбудеться Міжнародна спеціалізована виставка енергозберігаючого обладнання та альтернативних джерел енергії «ISTWE».

Організатори:

Національна академія аграрних наук України
Інститут біоенергетичних цукрових буряків
Національний науковий центр
«Інститут механізації та електрифікації сільського господарства»
ТОВ СП Агроінком

«ISTWE» - потужна агропромислова виставка енергозберігаючого обладнання та альтернативних джерел енергії, що займає провідне місце в агропромисловому секторі України.

Виставка гуртує ключових гравців агропромислового комплексу у форматі спеціалізованого заходу. Створені оптимальні умови для ефективного діалогу між виробниками обладнання та техніки, демонстрація успішно реалізованих проектів, інженерних рішень та способи впровадження нових технології. Інтерес і підтримка представниками влади, експертів, фахівців галузевих асоціацій, науковців, організацій та інвестиційних компаній.

Тематичні розділи виставки:

• БІОЕНЕРГЕТИКА
• ВІТРОЕНЕРГЕТИКА
• СОНЯЧНА ЕНЕРГЕТИКА
• ГІДРОЕНЕРГЕТИКА
• ГЕОТЕРМАЛЬНА ЕНЕРГЕТИКА
• ЕНЕРГІЯ ДОВКІЛЛЯ
• АЛЬТЕРНАТИВНІ ВИДИ ПАЛИВА
• ІНВЕСТИЦІЇ В ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ

В рамках виставки :

Конференція «Енергоефективність та відновлювана енергетика. Сучасні технології в АПК».
Конференція «Вирощування біоенергетичних культур».

Пропонуємо організацію окремого «Біоенергетичного дня» із фокусом на біогазові технології із залученням відповідної аудиторії, інформаційною та організаційною підтримкою.

У насиченій діловій програмі виставки розглядатимуться найактуальніші питання галузі за участю відомих спеціалістів вітчизняних та іноземних експертів аграрного сектору.

Пріоритетність виступу з доповіддю надається учаснику виставкового заходу.

Беручи участь, ви зможете знайти цілеспрямованого і платоспроможного покупця, показати ринку нові продукти і рішення, підтвердити довіру ваших клієнтів і партнерів; визначити нові можливості для розвитку вашого бізнесу;
продемонструвати стабільність вашої компанії.

Цей ключовий професійний захід покликаний служити вирішенню практичних завдань з модернізації та розвитку паливно енергетичного комплексу, процесам реалізації інноваційно інвестиційних проектів, зростанню ділової активності в енергетичному секторі, розвитку міжгалузевої та виробничої кооперації, консолідації професійних учасників ринку.

Мета Виставки:

- Сприяння реалізації Енергетичної стратегії України до 2035 року для забезпечення надійного й ефективного функціонування енергосистеми країни, енергетичної незалежності та безпеки держави
- Демонстрація досягнень в паливно-енергетичному комплексі, націлених на модернізацію енергетичної інфраструктури, її технологічний, організаційний, нормативно правовий та науковий розвиток
- Створення ефективного майданчика для щорічних зустрічей енергетичного співтовариства, запуску нових проектів, ознайомлення зі світовими тенденціями і перспективами розвитку енергетики, плідного діалогу бізнесу і влади.

Шановні Колеги, запрошуємо до участі у Міжнародній спеціалізованій виставці енергозберігаючого обладнання та альтернативних джерел енергії «ISTWE».
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі