Міжнародний форум трейдерів та інвесторів 14 квітня у Києві

Міжнародний форум трейдерів та інвесторів 14 квітня у Києві
14 квітня у Києві відбудеться форум “Системність у трейдингу: як зробити трейдинг успішним бізнесом”. Подія корисна для всіх, хто цікавиться заробітком на фінансовому ринку.

Організатор події — міжнародний клуб трейдерів Cartel. Це спільнота, що з 2011 року об'єднує трейдерів, інвесторів, бізнесменів, допомагає їм спілкуватися, навчатися та обмінюватися досвідом.

На форумі буде проведено8 майстер-класів. Приходьте та дізнайтеся:

як інвестувати з дохідністю вище за банківську
де знайти прибуткові стратегії торгівлі без зливу депозиту
як захистити капітал від ризиків
з чого почати кар'єру професійного трейдера
як розробити покроковий бізнес-план
як залишитися у трейдингу надовго та не вигоріти емоційно

Спікери

Спікери форуму— провідні трейдери, інвестори, аналітики. Серед них Іван Крошний — засновник клубу Cartel, та Олександр Герчик — найбезпечнішій трейдер Уолл-Стріт за версією каналу Mojo, який за останні 20 років не мав жодного збиткового місяця.
Повний перелік спікерів та теми їхніх виступів тут: http://clc.to/traders-forum-kiev

Чому варто прийти:

Спілкування з лідерами ринку
Спікери у дружній атмосфері поділяться з учасниками своїм досвідом, секретами успіху та лайфхаками, відповідатимуть на запитання.

Корисні знання — безкоштовно

Усе, про що говоритимуть спікери, грунтується на їхній особистій практиці, тому такі знання мають велику цінність. До того ж, усі майстер-класи — безкоштовні.

Розіграш подарунків

Наприкінці форуму розіграш суперпризу — ділової вечері з усіма спікерами. Отримати такий подарунок зможуть п'ятеро з учасників.

Як потрапити на форум

Подія відбудеться 14 квітня 2019 року у Києві за адресою: Велика Житомирська, 33, Торгово-промислова палата, 1 поверх. Початок о 10:00.

Увага! Кількість місць обмежена. Завчасно зареєструйтеся за посиланням http://bit.ly/2FJ6sGt та отримайте безкоштовне запрошення.
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі