Moody’s підвищив рейтинги ПриватБанку

Moody’s підвищив рейтинги ПриватБанку
Міжнародне рейтингове агентство Moody's підвищило рейтинги ПриватБанку, зокрема за депозитами у національній валюті з Caa1 до B3, за депозитами у іноземній валюті з Caa2 до Caa1 та базову оцінку кредитоспроможності з Саа1 до B3 з відповідним поліпшенням прогнозу рейтингу з «позитивного» на «стабільний». Також Moody's підвищив рейтинг ризику контрагента та оцінку ризику контрагента ПриватБанку з В3 до В2.

Як говориться в повідомленні Moody's, підвищення рейтингів ПриватБанку обумовлено підвищенням суверенного рейтингу України, а також високим рівнем рентабельності банку.

Як відзначили експерти Moody’s, у 2020 році ПриватБанк демонструє значні показники рентабельності, що спираються на стабільні комісійні доходи, низьку залежність банку від ринкового фінансування та дуже високий рівень ліквідних активів.
_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі