На новорічні свята обсяг інтернет-трафіку Київстар у роумінгу виріс в 7 разів

На новорічні свята обсяг інтернет-трафіку Київстар у роумінгу виріс в 7 разів
Абоненти Київстар стали активніше користуватися роумінгом. Так, в період новорічних свят мобільний трафік виріс у 7 разів у порівнянні з попереднім роком.

Після зниження тарифів на роумінг, абоненти стали активніше спілкуватися за кордоном, і крім інтернет-трафіку, обсяг голосового трафіку виріс в 2,5 рази. При цьому кількість абонентів, які стали користуватися цією послугою, зросла на 11%.

За підсумками 1 січня, абоненти Київстар встановили рекорд – використали майже в два рази більше дата-трафіку, ніж будь-коли раніше.

Найбільш популярними країнами для спілкування в роумінгу серед українських туристів в період новорічних свят стали Польща, Росія, Єгипет, Німеччина, Італія, Австрія, Туреччина, Угорщина, Румунія та Чехія.

Нагадаємо, Київстар надає абонентам унікальні умови спілкування у понад 70 країнах за вигідними тарифами: дзвінки від 2 грн за хвилину (пакет 15 хвилин вартістю 30 грн в день користування), інтернет від 0,35 грн за мегабайт (пакет 100 МБ вартістю 35 грн в день користування), SMS - 1,00 грн / SMS (пакет 25 SMS вартістю 25 грн в день користування). Тепер абонентам не потрібно замовляти додаткові послуги, оскільки роумінг буде підключатися автоматично, при цьому абонент може користуватися тільки тим пакетом, який йому необхідний - дзвінки, інтернет, SMS або будь-яка їх комбінація.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі