На «Параллели» відкрито електротехнічну лабораторію

На «Параллели» відкрито електротехнічну лабораторію
У квітні 2019 року в компанії «Параллель» для підтримання безпечної та безперебійної роботи електрообладнання на АЗС створено власну електротехнічну лабораторію.

Технічну компетентність лабораторії підтверджено Свідоцтвом Запорізького науково-виробничого центра стандартизації, метрології та сертифікації.

Сучасне обладнання нової електротехнічної лабораторії «Параллели» дозволяє швидко та якісно перевірити стан усіх електромереж та приладів.

Перші тестові вимірювання відбулись на одній з АЗС в місті Запоріжжя.

«Результати, отримані в ході перевірки, підтвердили, що обладнання АЗС, на якій відбувалось дослідження, відповідає всім нормам та вимогам технічної документації, – розповідає Сергій Пилипчук, в.о. Директора технічного департамента.
– Крім того, вже складено графік проведення електровимірювань на всіх АЗС компанії та створено подальший маршрут пересування нашої лабораторії по всім об’єктам «Параллели».
____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі