На продаж виставлено права вимоги за кредитами, у забезпечення яких передано працюючі молокозаводи та маслозавод

На продаж виставлено права вимоги за кредитами, у забезпечення яких передано працюючі молокозаводи та маслозавод
29 вересня 2016 року на електронному майданчику товарної біржі «АЛЬЯНС» відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами, що перебувають на балансі ПАТ «Банк «Форум». Компанії-позичальники входять до складу однієї групи і ведуть досить активну господарську діяльність. У забезпечення за договорами передано будівлі та обладнання діючих масло- та молокозаводів.

На продаж одним лотом виставляються права вимоги одразу за чотирма кредитами. Загальна заборгованість за договорами, без урахування штрафів, склала понад 519,06 млн грн. Згідно з інформацією ЄДР, позичальники у процесі припинення не перебувають і ведуть господарську діяльність у сферах переробки молока, виробництва масла, сиру, інших харчових продуктів та торгівлі продуктами і напоями.

У забезпечення за договорами передано об’єкти нерухомості, що розміщуються на Черкащині. Зокрема, мова йде про будівлі маслозаводу з обладнанням у м. Жашків (10 128,6 м2), будівлі маслозаводу з обладнанням у м. Городище (3 163,4 м2), адмінбудівля, будівлі та споруди молокозаводу з обладнаннням у м. Шпола (3 119,1 м2) та недобудований виробничий корпус у м. Шпола (3 249,0 м2).

Окрім обладнання, що використовується на заводах, у заставу банку передано контрольні пакети акцій молоко/масло заводів. А також – понад 130 одиниць автотранспорту.

Стартова ціна лоту – 323,34 млн грн (без ПДВ). Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 27 вересня.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі