На продаж виставлено права вимоги за кредитом виробника виноградних вин з Одеси

На продаж виставлено права вимоги за кредитом виробника виноградних вин з Одеси
17 березня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом, у забезпечення за яким передано комплекс будівель та обладнання для виробництва вин та коньяків. Актив перебуває на балансі ПАТ «ВіЕйБі Банк».

Компанія-позичальник веде господарську діяльність у сфері виробництва виноградних вин. На початок січня 2017 року заборгованість за кредитом склала 20,95 млн грн.

У забезпечення за кредитним договором передано комплекс будівель та споруд (загальною площею 10 706,7 м2), обладнання для виробництва вина та коньяків та товари в обороті (виробничі запаси, готова продукція, товари в асортименті). Нерухомість та основні засоби територіально розміщуються в Одеській області, смт. Великодолинське.

Крім того у заставі банку – частка у статутному фонді компанії-позичальника.

Початкова ціна лоту – 6 715 773,29 грн.

Аукціон відбудеться 17 березня у системі Prozorro.Продажі. Організатор торгів – ТОВ «ІТ-Контракт».

Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 16 березня 2017 року.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі