На «Запоріжвогнетриві» розпочата літня оздоровча компанія для співробітників та їхніх родин

На «Запоріжвогнетриві» розпочата літня оздоровча компанія для співробітників та їхніх родин
В 2019 році «Запоріжвогнетрив» направить на організацію літньої оздоровчої компанії більше 2,8 млн грн. Упродовж літа в пансіонатах України відпочинуть близько 820 співробітників, членів їхніх сімей, ветеранів підприємства.

Співробітники та ветерани заводу пройдуть оздоровлення на базах відпочинку «Мрія» та «Чайка», що знаходяться в Приморську та Кирилівці відповідно, в спортивному таборі «Бригантина» на острові Байда та в санаторії-профілакторії на острові Хортиця. Спеціально для працівників сервісного центру (м. Маріуполь), що з 2016 року входить до складу «Запоріжвогнетриву», організовано відпочинок у пансіонатах «Сонячний берег» у селищі Урзуф і «Доменщик» на Білосарайській косі.

Діти запорізьких вогнетривників відпочинуть у дитячих оздоровчих центрах «Супутник» в Запоріжжі та «Альбатрос» у Генічеську. Діти, чиї батьки працюють у сервісному центрі (м. Маріуполь) матимуть змогу відпочити в ДОЦ «Сонячний» в селищі Юр’ївка, що неподалік Маріуполя. На дитяче оздоровлення підприємство направить близько 650 тис. грн.

Відзначимо інвестиції «Запоріжвогнетриву» у створення сприятливих умов для відпочинку родин співробітників. Зокрема, протягом минулого міжсезонного періоду в розвиток бази відпочинку «Мрія» завод інвестував 8 млн грн. Кошти були спрямовані на капітальний ремонт одного з двох корпусів здравниці, оновлення більш ніж 50 номерів, зведення нового берегоукріплювального насипу.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі