Національна мережа магазинів техніки MOYO передала допомогу лікарням

Національна мережа магазинів техніки MOYO передала допомогу лікарням
З моменту розгортання пандемії коронавірусу в Україні національна мережа техніки MOYO закупила та безкоштовно передала до медичних закладів обладнання та засоби індивідуального захисту.

Благодійна допомога вже направлена Київським міським лікарням №3 та №17, які визначено як госпітальні бази для прийому «другої хвилі» хворих із підозрою на гостру респіраторну хворобу Covid-19. Зокрема, було передано медичну техніку та обладнання, вироби для скринінгу хворих та засоби захисту медичного персоналу. А також антисептики й товари особистої гігієни для боротьби з поширенням вірусу.

«Компанія націлена на системну допомогу та продовжує докладати зусиль для забезпечення лікарень всім необхідним. І як відповідальний бізнес ми ніколи не залишимось осторонь. Робимо важливі речі безкомпромісно.», — прокоментували у пресслужбі MOYO.

Також наголошується, що безкоштовна підтримка у забезпеченні лікарень триватиме й надалі. Про подальші кроки компанія інформуватиме додатково.
________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі