Надійність без компромісів Нові шини для причепів Barum BT 200 R одразу у трьох типорозмірах

Надійність без компромісів Нові шини для причепів Barum BT 200 R одразу у трьох типорозмірах
Ганновер, 14 грудня 2016. Barum розширив свій асортимент трьома новими шинами для причепів нової серії 200 R, які відтепер будуть доступні для українського та інших європейських ринків. Високопродуктивна шина для причепів в основному типорозмірі 385/65 R 22,5 здобула оцінку «В» згідно з європейською системою маркування за зчеплення з мокрою дорогою. Шина BT 200 R відтепер доступна і в типорозмірі 385/55 R 22,5, а також у спеціальному типорозмірі 445/45 R 19,5 для транспортування рідких вантажів. Надійні шини мають значний ресурс пробігу і високу економічність для національних і міжнародних перевезень. Завдяки прийнятній ціні Barum BT 200 R стане оптимальним вибором шин для вантажних автомобілів.

Вихід нової продуктової лінійки Barum серії 200 R з шинами для ведучої та керованої осей на світовому ринку розпочався минулого року. Сьогодні серія представляє три нові шини для причепів. BT 200 R у розмірі 385/65 R 22,5 – високонадійна та універсальна у використанні як на регіональних дорогах, так і на автомагістралях при перевезеннях на далекі відстані. Доступна також у розмірі 385/55 R 22,5, ця шина має тривалий термін експлуатації і надає максимальну безпеку за різних умов, навіть на вологій трасі. Завдяки вправності на мокрій дорозі шини обох типорозмірів отримали оцінку “B” відповідно до європейського маркування у категорії зчеплення з вологою дорожньою поверхнею. Вдосконалений склад гумової суміші надійно захищає шину BT 200 R у розмірах 385/55 R 22,5 і 385/65 R 22,5 від порізів. А оновлена будова протектора і стійкий каркас розроблені спеціально для того, щоб шини слугували якомога довше.

Таку ж удосконалену будову протектора і гумову суміш має третя шина в лінійці BT 200 R для причепів у розмірі 445/45 R 19,5. Ця низькопрофільна шина надійно співпрацює з іншими системами автомобіля і може похвалитися високою вантажопідйомністю та оптимальним пробігом, що ідеально підходить для перевезень рідких вантажів. Навіть з невеликим профілем шина BT 200 R 445/45 R 19,5 забезпечує економічність їзди, за що отримала оцінку “B” відповідно до європейського маркування у категорії ефективного використання пального.

«Нові шини Barum для причепів доповнюють асортимент бренду, який вже добре себе зарекомендував серед перевізників в Європі та Україні завдяки високій якості за доступною ціною. Ми пишаємося, що концерн Сontinental вкотре долучився до впровадження передових стандартів і технологій в Україні, і впевнені, що вітчизняні водії і власники автопарків і надалі цінуватимуть відмінні експлуатаційні характеристики, безпеку та економічність шин Barum», – зазначила Ірина Якимів, менеджер з PR та Маркетингу в Україні та країнах Балтії.

Так само, як і всі представники Barum серії 200 R, шини для причепів оснащені надійним каркасом зі зміцненим сталевим кордом, що робить шини придатними для відновлення протектора й оптимізує експлуатаційні витрати усього автопарку.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі