Найновіша розробка Сontinental відтепер на ринку України

Найновіша розробка Сontinental відтепер на ринку України
Найновіша розробка Сontinental відтепер на ринку України

Нова шина PremiumContact 6 – втілення максимальної безпеки, комфорту, спортивності та витривалості – демонструє на 15% більший пробіг порівняно з шинами попереднього покоління, а зниження шуму зовні і всередині автомобіля сягає 10%
PremiumContact 6 вже здобула престижні нагороди і визнання експертів
Близько 70 типорозмірів нової шини доступні на ринках Європи, у тому числі в Україні



Київ, 6 квітня 2017 року. Німецький концерн Continental представив на ринку України та інших європейських ринках нову преміальну шину PremiumContact 6. Завдяки компаніям-імпортерам нова шина стане доступною для українських споживачів вже з нового літнього сезону 2017.

«Ми бачимо значний потенціал українського ринку і раді запропонувати водіям у 2017 році нашу найновішу розробку, яка є втіленням високої європейської якості та відповідає найвищим вимогам сучасності. Виводити нові продукти на ринок України для нас – це також ще одна можливість підтримувати довгострокові партнерські стосунки, щоб сприяти розвитку місцевого бізнесу і спільними зусиллями забезпечувати українських споживачів продуктами преміум класу», – зазначив Даріуш Вуйцік, генеральний директор Continental, відділення шин в Польщі, Україні та країнах Балтії.

PremiumContact 6 – втілення безпеки, комфорту, спортивності та витривалості

Завдяки інноваційним хімічним та інженерним рішенням розробників Continental шина PremiumContact 6 відповідає найвищим вимогам безпеки та піклування про довкілля.

«Безпека та екологічність – це одні з найважливіших критеріїв мобільности сьогодні та в майбутньому. Саме над цими пріоритетами незмінно працює Continental. При виготовленні сучасних шин ми думаємо не лише про будову чи дизайн протектора, а перш за все про безпеку. Ми не просто виробляємо шини, а створюємо безпечне середовище для водіїв, пасажирів та пішоходів», – зазначив Арунас Кіаушас, директор департаменту експорту Continental, відділення шин в Україні та країнах Балтії.

Спеціалісти Continental досягли нового рівня майстерності у збільшенні пробігу шини, комфортності та зниженні опору коченню. Так само, як і попередні моделі ContiSportContact 5 та ContiPremiumContact 5, нова PremiumContact 6 вирізняється висококласними гальмівними властивостями навіть у дощ. А втілена у PremiumContact 6 інновація – застосування синтетичного аморфного діоксиду кремнію – робить гальмівний шлях на мокрій дорозі ще коротшим. PremiumContact 6 демонструє на 15% більший пробіг порівняно з шинами попереднього покоління, а зниження шуму зовні і всередині автомобіля сягає 10%.

Нова шина поєднує у собі максимальну безпеку, спортивний характер і відмінну керованість для автомобіля. Цього вдалося досягти завдяки оновленій конструкції плеча і рисунку протектора, запозичених від високотехнологічної SportContact 6, а також геометрії асиметричних ребер.

Таким чином нові шини підходять практично всім моделям легкових автомобілів – від спортивних та лімузинів до малолітражних та електрокарів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі