Натхненні минулим, актуальні сьогодні: adidas Originals презентує нові кольори OZWEEGO

Натхненні минулим, актуальні сьогодні: adidas Originals презентує нові кольори OZWEEGO
adidas Originals звернувся до власного архіву, щоб створити радикальну інтерпретацію оновленої моделі OZWEEGO. Сучасний силует поєднує в собі елементи знакової моделі кінця 90-х років, при цьому представляє переосмислення естетики з футуристичними лініями, підлаштовуючись під тенденції, актуальні для покоління Z.

Натхненні OZWEEGO 3, легкими і зручними інноваційними біговими кросівками 1998 року, нові OZWEEGO пропонують футуристичний підхід до дизайну, що прослідковується в таких деталях, як лінії підошви і напівпрозорі спеціальні вставки, які підтримують стопу в передній частині. OZWEEGO поєднує елементи, виконані з м'якої сітки, оксамитової замші і гладенького термополіуретану.

Модель була створена з використанням фірмової технології adiPRENE, також взятої з архіву бренду, і забезпечує максимальну амортизацію. Будучи в 90-х буквально символом технологічних інновацій у взутті, розробка adiPRENE дозволяє сьогодні забезпечувати максимальний комфорт при ходінні.

Силует OZWEEGO – дух нового покоління креаторів. Заснована на філософії переосмислення та орієнтована на майбутнє, нова модель OZWEEGO доводить, що сьогодення створюється зараз і невід'ємно пов'язане з минулим.

Нові кольори моделі OZWEEGO надійдуть у продаж у всьому світі 8 серпня і будуть доступні в фірмових магазинах adidas і adidas Originals.
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі