Онлайн сервіс дистанційного надання пакету документів та отримання рішення щодо можливості надання кредиту

Онлайн сервіс дистанційного надання пакету документів та отримання рішення щодо можливості надання кредиту
Для зручності потенційних Клієнтів АТ «КРИСТАЛБАНК» пропонує скористатися онлайн сервісом – дистанційного надання пакету документів та отримання рішення щодо можливості надання кредиту за наступними кредитними програмами:

• «ВІД МРІЙ- ДО ДІЙ» для придбання нерухомості на «первинному ринку» спільно з надійним партнером ПрАТ «ХК «Київміськбуд»;
• «Придбання нерухомості на «вторинному ринку»;
• «Кредит під заставу нерухомості»

Пакет документів потенційні позичальники можуть направити на електронну пошту відповідальних працівників Банку та продовжити спілкування онлайн з кредитними менеджерами Банку з будь-яких питань, що виникають за напрямком кредитування фізичних осіб.

Рішення Банку щодо можливості отримання кредиту, потенційні клієнти також отримують на електронну пошту.

«Досить важливо, в умовах впровадження обмежувальних заходів на території України та з урахуванням стабільної банківської роботи АТ «КРИСТАЛБАНК» - мінімізувати відвідування відділень клієнтами відділень, саме тому, для зручності наших клієнтів: надання документів та отримання рішення щодо надання кредитних коштів можна здійснити не виходячи з власної домівки. Спеціалісти Банку в оперативні строки наддадуть всі консультаційні послуги та іншу важливу для клієнтів інформацію», - зазначив Голова Правління АТ «КРИСТАЛБАНК» Л.А. Гребінський.

Одночасно, повідомляємо, що всі Відділення АТ «КРИСТАЛБАНК» працюють в звичайному режимі з додатковими запобіжними заходами для збереження здоров'я клієнтів і співробітників. Здійснюються заходи щодо повної санітарної обробки Відділень, в тому числі обробка дверних ручок, клавіатур банкоматів, терміналів, вологе прибирання з використанням дезінфікуючих/антибактеріальних засобів та загальне провітрювання приміщення.

-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі