Новий Центр обслуговування клієнтів демонструє цифрове лідерство компанії ABB

Новий Центр обслуговування клієнтів демонструє цифрове лідерство компанії ABB
Надихаючий новий центр для клієнтів відкриває доступ до досвіду розробок, тестування та сертифікації АББ, що підтримує співпрацю та інноваційні можливості.

Компанія АББ відкрила новий Центр обслуговування клієнтів у своєму Науково-дослідному центрі у Бергамо, Північна Італія. Призначений для підтримки клієнтів, цей центр представлятиме їм більш інтелектуальні рішення розподілу електроенергії та управління енергетикою і прискорюватиме розробку продукції та виконання проектів завдяки випробуванням та рішенням сертифікування для клієнтів на новітніх об’єктах АББ.

Джанпієро Фризіо, керуючий директор бізнесу АББ «Розумна енергетика», зазначив: «Відкриття Центру обслуговування клієнтів підтримує стратегію цифрової трансформації АББ та наше прагнення підтримувати клієнтів у процесі її втілення. Наш широкий асортимент інтелектуального обладнання низької напруги для електрифікації та цифрових рішень використовують дані та підключеність для економії часу, енергії та витрат».

«Завдяки пропозиції хмарної платформи Системи управління розподілом електроенергії ABB AbilityTM, навіть більше можливостей для індивідуального налаштування та нових функцій сприятимуть зростанню надійності та продуктивності, Центр обслуговування клієнтів допомагатиме компаніям скористатися технологіями та досвідом АББ, щоб прискорити їхню власну цифрову трансформацію».

За перші шість місяців роботи Центр відвідали понад 1 000 клієнтів з понад 400 компаній зі всього світу. Центр надає клієнтам можливість працювати з фахівцями АББ з розробки та перевірки будь-якого цифрового або підключеного рішення до того, як воно буде введено в експлуатацію.

Відкрита лабораторія Центру здатна імітувати низку різних сценаріїв, функції тестування в таких застосунках, як автоматичне перемикання на резервне живлення, сегментація навантажень, регулювання попиту, підключення до хмарного сервісу та логістична селективність. Новий Центр також демонструє найпередовіші рішення АББ у Віртуальному театрі, де відвідувачам пропонують тур по застосунках АББ у найскладніших робочих середовищах світу.

Тим часом, можливість тестування та сертифікації дозволяє клієнтам використовувати значний досвід АББ з тестування, забезпечуючи клієнтам додатковий рівень впевненості у нових, більш цифрових та підключених рішеннях. На об’єкті також можливі типові тестування, що дозволяє клієнтам додавати нові найсучасніші рішення у своє портфоліо.

Керівник з обслуговування клієнтів бізнесу АББ «Розумна енергетика», Маттео Каролло, зазначив: «Відкриття цього нового Центру обслуговування зробить співпрацю з АББ ще простішою. З розвитком електромереж в мікроенергосистеми, та зростанням попиту на цифрові рішення, цей Центр допомагатиме клієнтам та партнерам розширювати свої можливості. Робота з експертами та технічними фахівцями АББ на найновітніших об’єктах Центру дозволить клієнтам розробляти, перевіряти та сертифікувати більш інноваційні та ефективні рішення».

Каролло додав: «Центр спрощує співпрацю АББ з більш широким колом партнерів, а не лише клієнтів. Центр може розробляти рішення на індивідуальні замовлення швидше, налаштовувати та моделювати їх, маючи у своєму розпорядженні лабораторії для тестування всього, від довговічності до екстремальних умов, навіть для інноваційних матеріалів. Праця пліч-о-пліч, щоб здобути більше знань та досвіду у нашій роботі, допомагатиме АББ відповідати змінам вимог на ринку, щоб ми могли продовжувати лідирувати в технологічних тенденціях, які з’являються».

Нещодавній захід для клієнтів у новому Центрі зібрав разом клієнтів з усієї Європи та фахівців АББ та інших галузей, щоб дослідити вплив електричного транспорту та вимог до зарядки електромобілів на постачання електроенергії та розумні будівлі майбутнього. На подальших дискусіях обговорювалися виклики та можливості скорочення викидів вуглецю а також роль, яку відіграватимуть «великі дані» та хмарні технології в оптимізації споживання електроенергії в будинках, комерційних будівлях та на виробництвах.
____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі