Новий лазерний проектор Canon XEED 4K600STZ для різних умов застосування відтворює чіткі зображення у форматі 4K

Новий лазерний проектор Canon XEED 4K600STZ для різних умов застосування відтворює чіткі зображення у форматі 4K
Компактний і легкий проектор XEED 4K600STZ із покращеною яскравістю та функціональністю — запорука надзвичайної якості 4K-зображень

Київ, 22 листопада 2016 р. – Canon Europe, світовий лідер у галузі цифрового обладнання для створення й обробки зображень, анонсує запуск проектора Canon XEED 4K600STZ. Цей компактний проектор, що важить лише 26 кг, є новою моделлю в лінійці Canon 4Kі здатен відтворювати картинку неймовірної якості у роздільній здатності 4K.

Canon XEED 4K600STZ, оновлення моделі XEED 4K501ST, точно відтворює зображення на увігнутих або куполоподібних поверхнях навіть у режимі портрета, а технологія зшивання зображення дає змогу поєднувати зображення з кількох проекторів без втрати фокуса. Це робить модель ідеальним рішенням для використання у різноманітних сферах, таких як навчальні тренажери-симулятори, дизайні музейні інсталяції, цифрові інформаційні та рекламні панелі.

Маючи власну роздільну здатність 4K (4096 x 2400), яскравість 6000 люменів, що забезпечується ексклюзивним твердотільним джерелом світла, якого вистачає на 40 000 годин роботи до заміни (у економ-режимі),XEED 4K600STZпроектує яскраві та деталізовані зображення у форматі HDR. Пристрій відтворює чисті, природні кольори та глибокі відтінки чорного завдяки унікальній оптичній системі AISYS,розробленій компанією Canon, а також вихідному коефіцієнту контрастності 4000:1 та коефіцієнту динамічної контрастності 10000:1.

Модель XEED 4K600STZ також вирізняється покращеною функціональністю, адже завдяки 4 гніздам DVI-D та 2 портам HDMI 2.0 проектор легко підключити до кількох джерел і транслювати вміст у форматі 4Kз частотою 60 Гц за допомогою одного HDMI-кабелю. Ще одна перевага – миттєвий відгук із затримкою лише 16,6 мс.

Пристрій сумісний з продуктами «розумного» дому від Creston, а також підтримує Wi-Fi, має порти USB та Ethernet, що уможливлює підключення до різних мереж і керування ним на відстані.

Об’єктив Canon з 1,3-кратним збільшенням, 4K-лінзами, постійною діафрагмою f/2.6підтримує яскравість на одному рівні в усьому діапазоні збільшення. 120-дюймове екранне зображення може відтворюватися з відстані 2,7 метра завдяки 1.0-1.3 діапазону проекційного співвідношення.

Андреас Хернбек, менеджер Canon Europe з розвитку сегмента проекторів і візуальних комунікацій, говорить: «Сьогоднішній запуск XEED 4K600STZ знаменує собою ще один етап у розвитку 4К-лінійки Canon. Неймовірно компактний і легкий, з яскравістю 6000 люменів, цей проектор є ідеальним рішенням для різних застосувань. Серед них і візуальні симуляції, які вимагають надшвидкого оновлення екрана та згладженого відтворення відео, і музейні інсталяції, що потребують компактного пристрою та високої роздільної здатності для отримання по-справжньому захопливих вражень. Із запуском XEED 4K600STZ ми продовжуємо розширювати межі технологічних інновацій і пропонуємо більше можливостей для кінцевих користувачів, які мають різні вимоги до проекторів».

Проектор Canon XEED 4K600STZ буде доступний у продажу навесні 2017 року.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі