Новий провайдер товарів duty free на борту МАУ

Новий провайдер товарів duty free на борту МАУ
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» в стратегічному співробітництві з провідним рітейлером Duty Free Americas і українським оператором ТОВ «Аерохендлінг» презентує новий розширений асортимент товарів duty free на борту та пропонує нову послугу попереднього вибору товарів, придбати які можна безпосередньо під час польоту.

Завдяки співпраці з компанією Duty Free Americas, що входить до десятки найбільших duty free рітейлерів світу, пасажири МАУ отримають доступ до широкого асортименту товарів duty free, який постійно поповнюється новинками та новими групами товарів, а також улюбленими хітами продажів за найбільш вигідними цінами.

Крім цього, вже в липні МАУ запровадить платформу для попереднього ознайомлення з асортиментом і замовлення товарів duty free, придбати які можна безпосередньо на борту. Послуга буде доступна пасажирам міжнародних рейсів МАУ.

Придбання товарів duty free безпосередньо на борту є особливо актуальним і зручним для пасажирів, які обмежені правилами авіакомпанії в кількості одиниць і габаритах ручної поклажі.

«Ми запускаємо програму продажу товарів duty free на борту з новим партнером з метою підвищення рівня сервісу та комфорту пасажирів МАУ, – зазначила директор з комунікацій Євгенія Сацька. – Ми розглядали можливість співпраці з кількома duty free рітейлерами, але зупинили наш вибір на компанії DFA, яка має великий досвід, пропонує широке портфоліо товарів і використовує в роботі новітні технології. Плануємо розширювати і поглиблювати це співробітництво, щоб якнайбільш повно задовольняти зростаючі потреби наших клієнтів».
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі