Новий стандарт - EAH-DJ1200 - це діджейські навушники з відмінною функціональністю, витривалістю та продуктивністю відтворення звуку

Новий стандарт - EAH-DJ1200 - це діджейські навушники з відмінною функціональністю, витривалістю та продуктивністю відтворення звуку

Technics анонсував нові діджейські навушники EAH-DJ1200. Новинка є нащадком проданої більш ніж півмільйонним тиражем моделі RP-DJ1200, яка вийшла ще у 1996 році. Повторюючи базову концепцію старої моделі, EAH-DJ1200 краще адаптований до сучасних потреб діджеїв. Тож ми отримали діджейські навушники з кращим функціоналом, дизайном та якістю звуку. На додаток до звичайного прослуховування, EAH-DJ1200 забезпечують точний моніторинг звуку навіть у дуже зашумленому оточенні, такому як клуби. Дизайн з матованою чорною поверхнею робить ці навушники ідеальною парою до діджейського програвача SL-1200MK7. Поставки EAH-DJ1200 розпочнуться наприкінці осені - початку зими 2019 року.

Чистий, деталізований звук навіть у зашумленому оточенні

Оновлені 40 мм динаміки

У оновлених динаміках використовується CCAW котушка діаметром 40 мм. Завдяки чому досягається чистий, деталізований звук та підтримується велика напруга (2,500 мВ) без викривлення звуку навіть за високої гучності. Також, добре балансування високих та низьких частот, робить моніторинг комфортним навіть у дуже зашумленому оточенні.

Вільний моніторинг з поворотною дужкою

270° механізм поворотної дужки

EAH-DJ1200 - це легкі накладні навушники. На їх корпусі є поворотний механізм з фіксацією, завдяки якому навушники можна використовувати для моніторингу на одне вухо. Він адаптується до будь-яких стилів моніторингу, що використовують діджеї. Навушники складаються для зручного зберігання та транспортування.

Висока зносостійкість, щоб витримати недбале поводження професійних діджеїв

Знімний кабель з фіксацією

У моделі використано знімний кабель, який легше чистити та підтримувати у робочому стані. Для захисту від випадкового від’єднання передбачено спеціальний фіксуючий механізм. Розтяжний скручений спіраллю кабель з L-подібним роз’ємом, що убезпечує від внутрішнього розриву провідників, додає навушникам простоти у використанні і збільшує їх надійність. Завдяки цьому вони здатні витримати недбале інтенсивне використання професійними DJ.

Стиль “Technics DJ”

Новий чорний дизайн

Створені на основі RP-DJ1200, які залишаються однією з найдовше продаваних моделей, що є актуальною вже більше 20 років, EAH-DJ1200 використовують осучаснену чорну кольорову схему для створення оновленого вигляду. Озброєні високою витривалістю та високою функціональністю, EAH-DJ1200 ідеально підходять до SL-1200MK7, який має таке саме матове чорне покриття.

_____________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі