Новини: Процесори AMD EPYC були обрані Європейським Дослідницьким Інститутом в області Ядерної Фізики

Новини: Процесори AMD EPYC були обрані Європейським Дослідницьким Інститутом в області Ядерної Фізики
У той час як спільнота HPC збирається на виставку ISC 2018 у Франкфурті, AMD повідомляє про те, що Національний Інститут Ядерної Фізики (INFN - National Institute for Nuclear Physics) в Італії обрав процесори AMD EPYC 7351 для оснащення свого високопродуктивного кластера.

Баланс продуктивності ядер, пропускної здатності пам'яті з можливостями введення / виведення у 16-ядерного процесора AMD EPYC 7351, який використовується у кластері HPC, дозволить INFN просунутися далі у суб'ядерній, ядерній та облястях астрофізики. Цей просунутий кластер на базі процесорів EPYC також надаватиме обчислювальні ресурси іншим організаціям в Європі, коли їм будуть потрібні розширені обчислювальні ресурси для запуску своїх дослідницьких розробок.

Якщо ви берете участь в ISC 2018 у Франкфурті, ви також можете відвідати стенд AMD # E-1010 і дізнатися більше про AMD EPYC та інші рішеннях замовників в сфері HPC.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі