Новинка в портфоліо ABB для автоматизації будівель — Cylon Controls

Новинка в портфоліо ABB для автоматизації будівель — Cylon Controls
Компанія ABB погодилася придбати Cylon Controls Ltd (Cylon). Завдяки цьому придбанню бізнес-підрозділ «Електрообладнання» зможе зміцнити свої позиції в сегменті комерційних будівель.

Сторони вирішили не розкривати вартість угоди.

Штаб-квартира Cylon міститься в Дубліні, до штату організації входять близько 100 працівників. Компанія пропонує рішення для автоматизації будівель і управління системами опалення, вентиляції та кондиціонування повітря, що забезпечують енергоефективну експлуатацію і комфорт у комерційних будівлях, торговельних центрах, установах освіти та охорони здоров'я.

«Це придбання дасть можливість ще більше розширити нашу пропозицію для сегменту комерційних будівель, при цьому особливу увагу ми приділяємо впровадженню інноваційних технологій у сфері оптимізації енергосистем і забезпечення комфорту», — розповідає про зміни у портфоліо компанії Олівер Ілтісберґер, керівник бізнес-напряму Smart Buildings компанії ABB.

«Ми дуже раді стати частиною ABB — компанії, яка розділяє нашу прихильність до підвищення комфорту, енергоефективності, а також ефективності експлуатації будівель», — заявив Шон Ґіблін, генеральний директор Cylon.

Для отримання додаткової інформації про портфоліо бізнес-напряму Smart Buildings компанії ABB відвідайте наш веб-сайт: https://new.abb.com/buildings/smarter-building

Важливе зауваження щодо прогнозної інформації

Цей прес-реліз містить прогнозні заяви, що стосуються придбання Cylon Controls компанією ABB. Ці прогнозні заяви може бути визначено за допомогою таких слів, як плани, наміри, очікування й інші аналогічні терміни. Для жодної прогнозної заяви не може бути гарантовано її виконання. Крім інших ризиків, немає ніякої гарантії того, що придбання буде завершено, або, якщо воно буде завершене, що його буде закрито протягом очікуваного періоду часу, або що очікувані вигоди від цього придбання будуть реалізовані. Прогнозні заяви в цьому прес-релізі потрібно оцінювати спільно з багатьма невизначеностями, які впливають на бізнес компанії ABB, особливо з тими з них, які було виявлено під час обговорення застережних чинників у річному звіті ABB за формою 20-F за період, що закінчився 31 грудня 2018 року. Компанія ABB не бере на себе жодних зобов'язань щодо публічного оновлення будь-яких прогнозних заяв, чи то в результаті отримання нової інформації, виникнення подій у майбутньому або з яких-небудь інших причин.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі