Новинки «ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН» закріплюють лідируючі позиції на ринку

Новинки «ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН» закріплюють лідируючі позиції на ринку
«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» успішно презентували новинки ґрунтообробної техніки на міжнародній виставці «Зернові технології-2019» в Києві.

«Ми представляємо ефективну і якісну техніку вигідного землеробства. Універсальні агрегати «ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН» дбайливо обробляють грунт для високого врожаю», - зазначає Віце-президент з маркетингу та продажу Роман Гіршфельд.

На виставці відбулася ексклюзивна демонстрація нової короткої дискової борони з шириною захвату 9 метрів. ДУКАТ-9 став трендом сезону і викликали великий інтерес у аграріїв. «Це дійсно довгоочікувана техніка», - розповідає Іван Підгорний, власник фермерського господарства в Київській області. - Виглядає дуже красиво і сучасно. Ось у мене ДУКАТ-5 прекрасно працює, але потрібна машина ширше. Дев'ять метрів саме те, що потрібно. І проходів менше і на пальному економія».

Зацікавила борона і керівника фермерського господарства в Харківській області Ігоря Немашкало. «Гарна ширина захвату і привабливий зовнішній вигляд. Я кілька років успішно користуюся технікою «ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН». У мене важка зубопружинна борона ЛІРА, мені дуже подобається. Це наша харківська техніка, потрібно підтримувати свого виробника. Ось хочу придбати шлейф-борону і думаю над іншими покупками», - ділиться аграрій.
ДУКАТ-9 доповнив лінійку коротких дискових борін. Тепер «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» пропонують агрегати з будь-якою шириною захвату від 2,5 до 16 метрів.

«Ми переглянули і поліпшили не тільки технічні характеристики, оснастивши ДУКАТ-9 принципово новою системою складання і вдосконаленим механізмом гідравліки, ми переосмислили дизайн, втіливши нову ідеологію «ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН» - говорить Роман Гіршфельд. - Це абсолютно нова інтерпретація нашої техніки, Реалізована і в кольорі, і в нових лініях: ефективна техніка для ефективного землеробства».

За словами Р. Гіршфельда рестайлінг торкнеться всього модельного ряду «ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН». У відповідності з цією концепцією з 2019 року компанія планує оновити весь парк техніки.

Удосконалена ротаційна борона ДІНАР 6,4 також викликали великий інтерес у фермерів. Машина стала легше на 400 кг, це дозволить агрегатувати її з легкими тракторами і зменшить витрати на пальне.

Великим попитом у аграріїв користуються комбіновані багатопрофільні агрегати важка зубова борона ЛІРА XL і шлейф-борона ЛАРІ. Це нове покоління знарядь, запущених в серійне виробництво. За словами Петра Бруненко, головного інженера фермерства на Полтавщині, ЛАРІ економний і універсальний агрегат. «Ми брали машину в тому році ранньою весною, дуже задоволені результатом. З нею ми перші в районі вийшли працювати в поле, ще по мокрому ґрунту», - коментує він.

У максимальній комплектації представлений передпосівної культиватор ЧЕРВОНЕЦЬ, оснащений робочими органами шириною захвату від 35 до 150 мм. Знаряддя незамінне в передпосівній обробці. За рахунок змінних наконечників і S-образної пружинної стійки машина забезпечує ідеальне посівне ложе - рівне і правильно розрихлене.

«Займаючи лідерські позиції у виробництві ґрунтообробної техніки України «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» в першу чергу створені щоб приносить максимальний економічний ефект аграріям: якісніше робота, менше простою і ремонту, швидка обробка і менші витрати на паливо», - підкреслює Роман Гіршфельд.

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» націлені на розвиток і впровадження інновацій. 2018 рік для компанії проходив під знаком «Green Tour» і був відзначений участю в більш ніж 100 агроподіях в більш ніж 20 країнах світу. «Ми успішно дебютували на виставках Канади, Німеччини, Великобританії, Хорватії, а також запропонували широку лінійку універсальних знарядь для традиційного та органічного землеробства аграріям Чехії, Казахстану, Грузії, Вірменії та країн Балтії», - зазначає Віце-президент з маркетингу та продажу.

У 2019 «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» впровадили нову систему сервісного обслуговування техніки зі скороченням термінів виконання гарантійних робіт. «Ми пропонуємо хороший і доступний сервіс. Вибираючи «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» - будьте впевнені - ВАШІ ГРОШІ ДІЙСНО пашуть» - резюмує Роман Гіршфельд.
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі