Новоспечене Державне агентство спорту України очолить каратист – Сергій Левчук

Новоспечене Державне агентство спорту України очолить каратист – Сергій Левчук
У зв’язку зі зміною головної спортивної інфраструктури країни, а саме, замість розподілу Міністерства культури, молоді та спорту України на два окремих підрозділи – створено Державне агентство спорту України.

Головою нового підрозділу став Сергій Левчук – спортсмен, каратист та президент однієї із найуспішніших спортивних федерацій в Україні, який, вивів карате України на Олімпійські Ігри в Токіо 2020.

Нагадаємо, що у конкурсі на дану посаду брали участь 27 кандидатів, серед яких ексголкіпер київського «Динамо» та збірної України Олександр Шовковський.

У повідомленні міністра культури, молоді та спорту України окреслені основні завдання для майбутнього очільника Державного агентства спорту України, одними з яких є: спортивна реформа, достойна підготовка до Олімпійських Ігор, популяризація спорту в Україні шляхом будівництва нової спортивної інфраструктури та діджиталізація спортивної сфери.

Володимир Тесля, президент Міжнародної Ліги WWFC та Української федерації змішаних бойових мистецтв UFMMA висловив власну думку щодо події:
«На мій погляд, Сергій Левчук – це найкращий кандидат на дану посаду. Я, як президент Міжнародної спортивної Ліги та Української федерації змішаних бойових мистецтв знаю свого колегу особисто, і впевнений, що абсолютно усі покладені на нього обов’язки будуть виконані найкращим чином.
Особисто для мене, така подія у світі українського спорту є дуже вагомою у хорошому сенсі цього слова, оскільки, тепер спортивне майбутнє країни можна оцінювати з особливим оптимізмом та перспективами, особливо для нашої молоді. Україну чекають дійсно хороші зміни, адже її удосконалена спортивна інфраструктура у руках професіонала, який вже довів свою компетенцію знаходячись на управлінській посаді та будуючи одну із найуспішніших українських спортивних федерацій».

Денис Перч, віце-президент Міжнародної Ліги WWFC та Української федерації змішаних бойових мистецтв UFMMA коментує українську спортивну реорганізацію :
«Будучи одним із тих людей, які власними руками будують долю українського спорту, я вже давно дотримувався думки про те, що нам необхідні істотні зміни з боку державної організації спортивних процесів. Тож я оцінюю подібні зміни у спортивній сфері нашої країни вкрай позитивно, та покладаю на це великі надії.
На мій погляд, варто підкреслити те, що Сергій Левчук має безпосереднє відношення до бойових мистецтв, являючись президентом Української федерації карате. Я вважаю що у зв’язку з цим, ми зможемо отримати ще більше однодумців та й самі матимемо можливість проявляти ще більше ініціатив з метою розвитку українського ММА».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі