Novus перший в Україні запровадив технологію SAP CAR

Novus перший в Україні запровадив технологію SAP CAR
Наразі компанія аналізує всі дані з продажів в роздрібній торгівлі

Рішення SAP CAR (SAP Customer Activity Repository) дозволяє компанії Novus збирати, обробляти та оперативно аналізувати дані з продажу в усій мережі супермаркетів. Після обробки чекових даних вони використовуються в облікових системах, системі звітності та створюють основу для багатьох процесів управління роздрібною торгівлею, таких як торговий маркетинг, ціноутворення, аналіз активності та кошика покупця, прогнозування попиту та управління товарними залишками в магазинах та розподільчих центрах. Це найсучасніша IT-технологія, яка дозволяє в режимі реального часу аналізувати хід торгівлі та всі супутні процеси, спрямовані на покращення задоволення потреб покупців.

Задворнов Вадим, директор ERP та BI в Novus

«Ми запустили в продуктивну експлуатацію SAP CAR DTA на початку червня поточного року і вже маємо позитивний результат. Зокрема, завдяки тому, що ми отримуємо дані з магазинів кожні півгодини-годину, істотно зменшуються пікові навантаження на інфраструктуру під час агрегації інформації для переносу в облікову систему. Оцінка даних з чеків виконується «на льоту» і можливі помилки не потрапляють в цільові системи, що, в свою чергу, суттєво скорочує час на виправлення таких помилок».

Інноваційний інструмент SAP CAR дозволяє завантажувати всі чеки та аналізувати кожен з них (акції, якими скористувався покупець, придбані товари тощо), будувати математичну модель, завдяки якій можна планувати асортимент товарів, здійснювати онлайн-перевірку їх наявності та прогнозувати поповнення на полицях. Крім того, система надає інформацію щодо товарів, термін придатності яких минає, або товарів, які представлені неефективно чи відсутні.

Максим Матяш, директор SAP Ukraine:

«Рішення SAP дозволяють не тільки трансформувати і контролювати основні господарські процеси, але і аналізувати дані з продажу у магазинах та через Інтернет-портал. Завдяки технології SAP CAR, компанія Novus може оптимізувати процес ціноутворення, а також моделювати товарний асортимент, покращувати свій сервіс для покупців, аналізуючи іх вподобання, i, як наслідок, бути більш клієнторієнтованою торговельною мережею».

Партнером з впровадження та підтримки проекту стала компанія Benoy.
______________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі