NTT DATA впроваджує процесори AMD EPYC, щоб збільшити продуктивність своїх фінансових систем

NTT DATA впроваджує процесори AMD EPYC, щоб збільшити продуктивність своїх фінансових систем
Компанія AMD і NTT DATA, визнаний лідер в області глобальних технологічних сервісів, повідомили про встановлення процесорів AMD EPYCTM в центри обробки даних NTT DATA.

Перехід на процесори AMD EPYC був здійснений для того, щоб збільшити продуктивність системи «Credit and Financial Information System» (CAFIS) компанії NTT DATA - комплексної хмарної платформи проведення платежів.

Більша кількість ядер, збільшені можливості введення / виведення і пропускна здатність пам'яті процесорів EPYC допомогли NTT DATA підвищити продуктивність серверів в віртуальних середовищах і прискорити роботу системи CAFIS. Процесори AMD EPYC також виявилися корисні співробітникам NTT DATA, так як вони підтримують інфраструктуру віртуальних робочих столів (VDI), допомагаючи забезпечити віддалений доступ для більш ніж 200 розробників та інженерів.

«Завдяки процесорам AMD EPYC ми змогли підключити більше 120 кредитних організацій і 1 600 банківських центрів до нашої системи CAFIS, забезпечуючи чудову продуктивність і надійність», - сказав Мінору Есідзава (Minoru Yoshizawa), помічник керуючого фінансового підрозділу NTT DATA.

«Унікальний односокетних дизайн дозволяє отримати найкраще співвідношення ціни і продуктивності для NTT DATA і наших замовників. Ми сподіваємося використовувати ці переваги і в інших додатках, продовжуючи впроваджувати процесори AMD EPYC », - зазначив Сатосі Хагіноя (Satoshi Haginoya), помічник керуючого підрозділу Cards & Payments Services в NTT DATA.

Бренд CAFIS охоплює набір різних платіжних сервісів NTT DATA, що надаються замовникам протягом більше 30 років. Це одна з найбільших платіжних інфраструктур в Японії. «CAFIS Arch» - це комплексна хмарна платіжна платформа, що забезпечує здійснення платіжних і інших операцій для різних терміналів.

«Ми дуже раді, що NTT DATA набуває процесори AMD EPYC для односокетних систем, щоб забезпечити підтримку роботи своїх фінансових хмарних платформ. Процесори EPYC надають більше ядер і велику пропускну здатність пам'яті при видатної стабільності, що прекрасно підходить для віртуальних навантажень NTT DATA і хмарних додатків », - сказав корпоративний віце-президент і керівник підрозділу продуктів для ЦОД компанії AMD Скотт Ейлор.

NTT Data використовує односокетних продуктивні процесори AMD EPYC ™ 7551P і EPYC ™ 7351P на базі серверних платформ Tyan для запуску нових систем.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі